Bakan Tekin öğretmenlere müjdeyi verdi

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme duyurusunda görev sürelerinin hesabında esas alınan 30 Eylül tarihi, 31 Aralık olarak değiştirildi.

Bakan Tekin öğretmenlere müjdeyi verdi
Bakan Tekin öğretmenlere müjdeyi verdi
GİRİŞ 18.07.2023 19:20 GÜNCELLEME 18.07.2023 19:40
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin iller arası yer değiştirirken görev sürelerinin hesabında esas alınan tarihte değişikliğe gidildi.

Müjdeyi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu. Daha önce başvurularının 28 Temmuz'da başlayacağı duyurulan isteğe bağlı il değişikliğinde öğretmenlerin görev sürelerinin hesabında esas alınan 30 Eylül tarihi, 31 Aralık olarak değiştirildi.

Bakan Tekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Öğretmenler odasındaki sohbetlerimizin bir sonucu daha, 2023 yılı ‘İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Duyurusunda' görev sürelerinin hesabında esas alınan 30 Eylül 2023 tarihini, 31 Aralık 2023 olarak değiştirdik. Tüm eğitim ailemize hayırlı olması temennisiyle.” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 16
  • Samet 9 ay önce Şikayet Et
    Keşke kadrosu olmayan. Öğretmen atamasınıda yapsaydıniz 5 senedir kardeşim işsiz
    Cevapla
  • Mert can 9 ay önce Şikayet Et
    Süper müjde @!!!@@@@
    Cevapla
  • Turgut KAÇAR 9 ay önce Şikayet Et
    Tarihin değişmesi önemli değil. Önemli olan eğitimde kaliteyi artırmak. 37 yıldır çalışıyorum ve bu tarih değişikliği her zaman güya mağdur çıkarmıştır. Kardeşim üç yıl çalıştığın yerde bir yıl daha çalışsan ne olur? Kıyametmi kopar. Eğer bu tayinlerde iyilik olacaksa il içini bir yıla indirmek ve eskiden olduğu gibi öğretmenlere her bölgede zorunlu hizmet yükümlülüğü getirilmeli
    Cevapla
  • Emekli 9 ay önce Şikayet Et
    3 yıl daha sık dişini hepsi geçecek merak etme
    Cevapla
  • Muro Canikli 9 ay önce Şikayet Et
    Bu mu mujde
    Cevapla
  • Vahap Atasoy 9 ay önce Şikayet Et
    Ne olmuş yani, Eylül olsa ne olur, Aralık olsa ne olur? Bu defa da Ocak ta başlayanlar yakınmaya başlayacak. Ne yaparsan yap, birilerinin işine yaramayacaktır. Amma yine de yıl sonunun esas alınması daha makul olmuştur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı