3. köprü bağlantı yolunda göçük: 3 ölü

Beykoz Çavuşpaşı Ahmet Halim Caddesi üzerinde yer alan 3. köprü viyadüğünde kısmı çökme meydana geldi. Olayda hayatını kaybeden 3 işçiden ikisinin kimlikleri belli oldu.

GİRİŞ 05.04.2014 22:21 GÜNCELLEME 06.04.2014 00:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beykoz'da 3. köprü viyadüğünde meydana gelen göçükte ilk belirlemelere göre 3 işçi hayatını kaybetti. Öte yandan kopan viyadük ayağı üzerinde mahsur kalan 2 işçi de tedavi altına alındı.

İstanbul'da yapımı devam eden üçüncü köprünün Reşadiye-Çamlık bağlantı yolu üzerindeki 35 no'lu viyadüğün başlık kirişinin beton dökümü esnasında kalıbın açılması sonucu düşerek yaşamını yitiren 3 işçiden 2'sinin kimlikleri belirlendi.

Kazada hayatını kaybeden işçilerden 2'sinin Yaşar Bulut (50) ile kardeşi Lütfi Bulut (48) olduğu tespit edildi. Yaşar ve Lütfi Bulut'un diğer kardeşleri Sonay Bulut'un da yaralı olarak Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Ölen işçilerin cesetleri, yapılan incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Büyük üzüntü yaşayan mesai arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Projektörlerle aydınlatılan olay yerinde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Kazanın oluş nedenine ilişkin incelemeler de sürüyor.

YORUMLAR 11
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    İNANIYORUMKİ CHP BU ÜZÜCÜ HABERE SEVİNECEK !. Ülkemizde yeni yapılanma çalışmalarında olan her kötü olay için CHP ve çapulcular bayram yapar !
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. ölenlere RABBİM rahmet merhamet eyler inş yaralılara şifa ihsan eylesin ardında kalanlara sabır versin rabbim. yapılan calışma hayır lı insanlık için bir çalışma oldugundan dolayı aslında bu tür çalışmalarda canından olan kardeşlerimiz isimleri yazılsa gecerken okur rahmet okusak güzel bir sebep olur ruhlarına dua okumuş olurduk
    Cevapla
  • Salih 2 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah kazalardan korusun.. Ölen Mü'min kardeşlerimize Allah rahmet eylesin; Geride kalanlarına ve çalışma arkadaşlarına sabır versi.
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu gülencilerin şerrinden milletimizi korusun.... şerlilerin en şerlisi Müslüman sıfatıyla ülkenin altını kazanlar, milli iradeye darbe yapmaya çalışanlar, ülkesini avrupa'ya şikayet edenler, ülkesinin kurumlarını dinleyip gizli bilgilerini başkalarına satanlardır. onların sonu cehennemin dibidir. Gülen asla bu ülkeye adım atmasın...havaalanına bile gelmesin. şahsen onun bu ülke vatandaşlığından çıkarılmasını talep ediyorum.. her şey ortada.. Ahmet Keleş deşifrede açıklıyor her şeyi..
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 10 yıl önce Şikayet Et
    Gülenciler sevinsinnnn. cemaatçiler sevinsin.. eminim gülenciler dua ediyordur yıkılsın diye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!