Basur ameliyatı olan hasta öldü!

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde meydana gelen olayda, evli ve üç çocuk annesi bir kadın, Gebze Devlet Hastanesi'nde geçirdiği basur ameliyatından bir süre sonra hayatını kaybetti.

Basur ameliyatı olan hasta öldü!
Basur ameliyatı olan hasta öldü!
GİRİŞ 02.03.2006 16:58 GÜNCELLEME 02.03.2006 16:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Gebze Devlet Hastanesi'nde basur ameliyatı olan Fikran Atmaca (43) isimli evli ve üç çocuk annesi kadın, basit olan ameliyatın ardından yaklaşık yarım saat sonra, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı hayatını kaybetti. Ameliyattan sonra dinlenmesi için odasına götürülen Atmaca'nın ânîden ölmesi üzerine, ölümü şüpheli bulan savcılık olaya el koydu.

Fikran Atmaca'nın babası Hüseyin Muslu ve eşi Kenan Atmaca ise, hastaneyi ve ameliyata giren doktoru suçlayarak, Fikran Atmaca'nın ameliyat sırasında verilen aşırı narkoz sonucu öldüğünü iddia etti.

Acılı aile, hastaneyi ve doktoru dâvâ edeceklerini belirtirken, ameliyatı yapan Uzman Doktor R.T. ise, ameliyatta herhangi bir mesele olmadığını, hastanın ameliyatın ardından geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini ileri sürdü.

Fikran Atmaca'nın cesedi ise ilk incelemenin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adlî Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

(nethaber- İHA)

YORUMLAR 19
  • salih şahin 16 yıl önce Şikayet Et
    bunların derdi vatan filan değil cüzdan ve rant. cüzdan ve rantları için atatürkü de kullanır bunlar vatanı da.
    Cevapla
  • Nevzat KOÇ 16 yıl önce Şikayet Et
    Aydın geçinen zavallılar . başını açanlar girmesinmi diyen var.bu korku niye.yoksa sattığınız ülke yibirilerigerimi alıyor.Ydın değil sadece bir paçavra olan bu kesime cevap vermek bile küçültüuor beni
    Cevapla
  • Kadir Türkyilmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Gercekten cok güzel bir yazi yazmis Emin Pazarci. Benim de her zaman dedigim gibi, akp ülkemizdeki fabrikalari satinca sesleri cikmiyor, ab nin dayattigi yasalari kabul edince sesleri cikmiyor, orhan pamuk bize hakaret edince sesleri cikmiyor, leyla zana ab nin istedigi üzerine akp tarafindan serbest birakilinca sesleri cikmiyor, ama ne zaman konu basörtüsüne ve Islama gelince, susmak bilmiyorlar. Bu hic de samimi bir davranis degil.
    Cevapla
  • BURAK GÖKTÜRK 16 yıl önce Şikayet Et
    YORUMA GEREK YOK. Yazının sonu gerçeği özetliyor.Tebrikler.
    Cevapla
  • ahmet öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    yoruma gerek yok. son cümle tüm yorumların ta kendisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kars'ta köylülerin hemen önüne yıldırım düştü
Başkan Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı