Bolu'da düğün konvoyunda kaza

Bolu'da düğün konvoyunda bir aracın şarampole yuvurlanması sonucu meydana gelen kazada 3'ü çocuk olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı.

Bolu'da düğün konvoyunda kaza
Bolu'da düğün konvoyunda kaza
GİRİŞ 22.07.2006 20:28 GÜNCELLEME 22.07.2006 20:28

Olay D-100 karayolu Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Düğün konvoyu ile birlikte Bolu'ya doğru seyreden Nedim Kurnaz'ın kullandığı 14 AT 003 plakalı araç, aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 20 metre sürüklenen araç yolun kenarında bulunan ağaçlara çarparak hız kesti.

Takla atan araç bulunan Nedim, Gülten ve çocukları Esra, Kübra Kurnaz ile İlknur, Azime ve Reşat Ay yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Kurtarma ekiplerinin de olay yerine ulaşması ile birlikte yaralılar kurtarıldı. Kaza nedeniyle karayolunda bir süre trafiğe kapatıldı.

Olay yerine gelen 4 ambulans yaralıları Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Bu arada kaza sonucu yaralanan küçük bir kızın şuurunu kaybetmemesi için düğünde bulunanlar yoğun çaba sarfetti. Daha sonra yaralı annesinin yanına götürülen talihsiz kız, annesi ile birlikte aynı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'de satılan en ucuz elektrikli otomobiller: 1 milyon TL altında 3 model var
Galatasaraylı yıldızdan derbi öncesi flaş sözler: Mutlu değilim