FETÖ'nün himmetçileri tutuklandı

"FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları" gerekçesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 9 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

FETÖ'nün himmetçileri tutuklandı
FETÖ'nün himmetçileri tutuklandı
GİRİŞ 20.04.2016 21:31 GÜNCELLEME 20.04.2016 21:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

YORUMLAR 5
  • Calik 8 yıl önce Şikayet Et
    ben bir ak partili ūlkūcū olarak.acizane tavsiyem şudur.rahmetli başbuğumuz gibi.muhafazakar ve milliyetci parti olan ak partiyle millet icin uyumlu ve makamlara saygili olarak vazifesini yapsin ve teşkilatkardaki parelel ve ulusalcilari temizlesin.bunlarin coğunda icki kumar kari kiz ayaği var.sen geldin mhp bu hale geldi.tedbir ve temkin.
    Cevapla
  • Calik 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp yi ele alma pilanin var.amma.şunu bilki.biz herkes bilsin.2 milyon anli secdeli ūlkūcūleriz ve bu vatanin ve milletin bekasi icin ak partiye oy verdik.senin gibi hainlere bu parti teslim edilmeyecektir.cūnkū bu mhp meselesi değil.vesayet meselesidir.cözebilene.
    Cevapla
  • HULUSİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Çooook zavallısınız çok. İkinci evinizden en kaliteli kınaları da sipariş etseydiniz. Öyle görünüyorki lazım olacak.
    Cevapla
  • dindarlara bakın 8 yıl önce Şikayet Et
    o zaman bütün tarikat ve cemaatlere yardım yapanların vay haline gün gelir ve bunlara sevinen dindarlar 28 şubatta neden bağırdık ki.onlara bu zulüm uygulanır. çünkü yol açılıyor.
    Cevapla
  • İşte bu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık bunlarinda pkk gibi kökü kazınacak inslhh
    Cevapla
DİĞER HABERLER
6-8 Ekim olayları davasında tahliye kararlarına itiraz
Atama kararları Resmi Gazete'de