FETÖ'cü kadın muhabir utanmadan tahliyesini istedi

Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Ayşenur Parıldak ve avukatları ile yakınları katıldı.

FETÖ'cü kadın muhabir utanmadan tahliyesini istedi
FETÖ'cü kadın muhabir utanmadan tahliyesini istedi
GİRİŞ 18.07.2017 14:09 GÜNCELLEME 18.07.2017 18:38
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Savunma için söz verilen Ayşenur Parıldak, kendisine ait olduğu belirtilen ByLock programı yüklü telefon hattına ilişkin abonelik sözleşmesinin avukatı tarafından kendisine getirildiğini, bu zamana kadar hattın şahsına ait olduğunu bilmediğini öne sürdü.

Bu hattın internet cihazlarına takılan bir SIM kartına ait olduğunu belirten Parıldak, cihazın Zaman gazetesine girdiğinde verildiğini, hangi tarih aralığında kullandığını hatırlamadığını ifade etti.

TAHLİYESİNİ TALEP ETTİ

Parıldak, önceki duruşmada tahliye edildiğini ancak akşam saatlerinde savcılığın itirazı ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan (BTK) gelen yazı üzerine yeniden tutuklandığını anımsattı. ByLock kullanmadığını, kaçma şüphesinin bulunmadığını ve delilleri karartmaya çalışmadığını ileri süren Parıldak, tahliyesini talep etti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Duruşma savcısı, Parıldak'ın ByLock'u aktif kullanması, ilgili hattın sanığa ait olduğunun BTK'dan gelen yazıyla tespit edilmesi nedenleriyle tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, Parıldak'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 10 Ekim'e erteledi.

YORUMLAR 38
  • 44matya44 6 yıl önce Şikayet Et
    bu hat her önüne gelen tlf yükleyemez hadi yükledin karşı taraf onaylayacak bi nevi şifreli bir mesajlaşma sistemi ben kullanmadım diyip işin içinden çıkamazsın yani bal gibi suç işlemişsin..
    Cevapla
  • kütahyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin baharlarınız bitmiyor nasıl olsa bekle biraz, ama boşuna beklersin kışınız gelecek daha
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüce divanı şımarık şımarık göstererek , Şimdilik gidiyoruz, bir daha ne olarak döneriz bilinmez diyen akıl fukarası
    Cevapla
  • Irfan 6 yıl önce Şikayet Et
    ByLock bi terörist programdır kullanan lar cezalandirilmalidir
    Cevapla
  • koncerto 6 yıl önce Şikayet Et
    (1)Fetönün hukukçusu bu kadar olur! örgütlü suç diye bir şeyden haberin olmadı galiba?! Bylock, ortak bir amaç uğruna, bir araya gelen örgüt üyelerinin, birbirleriyle olan organik bağının hukuki olarak kabul edilmiş en somut delilidir! dolayısı ile de bylock kullanıcısı olmak, örgüt üyeliği suçlaması için yeterli, hukuki bir kanıtdır! bu şahıslar, bylock kullanmakla, yasadışı olan bu ortak amaç için taammüden (planlayarak) bir aradadırlar ve hukuki olarak, suç gerçekleşmiştir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!