Çinli turistte selfie sonrası büyük rezalet!

Konya'da 17 yaşındaki A.D., selfie çeken Çinli turiste tacizde bulunduğu ve çantasını almak istediği iddiası ile kadının telefonundaki fotoğraftan yola çıkılarak yakalandı.

Çinli turistte selfie sonrası büyük rezalet!
Çinli turistte selfie sonrası büyük rezalet!
GİRİŞ 07.08.2017 12:02 GÜNCELLEME 07.08.2017 12:02
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Olay, 2 gün önce saat 18.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Mevlana Kültür Merkezi arkasında meydana geldi. İddiaya göre, Çin vatandaşı 53 yaşındaki Hu Yıng Hui, Kültür Merkezi etrafında gezindiği sırada yanına tanımadığı bir kişi gelerek kendisi ile selfie çektirmek istediğini söyledi. Çinli turist ve yanına gelen kişi cep telefonları ile birer kez selfie çektirdi.  İddiaya göre, şüpheli daha sonra Hui'ye dokunmaya başladı. Bunun üzerine Hui şahsı kendisinden uzaklaştırmaya çalıştı. Bu sırada şüpheli de Hui'yi ağaçlık alana doğru çekerek yere düşürdü. Hui'nin üzerine abanan ve elle taciz eden şüpheli daha sonra kadının çantasını almaya çalıştı. Kadının bağırması ve çantayı vermemek için direnmesi üzerine şüpheli hızla olay yerinden kaçtı. Bağrış sesleri üzerine Hui'nin yardımına koşan vatandaşlar durumu polise bildirdi. 

CİNSEL TACİZDE BULUNDU VE ÇANTASINI ALMAYA ÇALIŞTI İDDİASI

Tercüman ile birlikte polis merkezine giderek ifade veren Hu Yıng Hui, şöyle dedi:

"Gezindiğim sırada yanıma biri geldi. Bana bir şeyler söyledi, ama anlamadım. Daha sonra selfie diyince fotoğraf çektirmek istediğini anladım. Selfie çekindiğimiz sırada bana dokunmaya başladı. Bende bunu anladım ve kendimden uzaklaştırdım. Daha sonra beni iterek ağaçlık alana götürdü. Üzerine abanarak göğüslerimi elledi. Sonra çantamı almaya çalıştı. Ben bağırıp direnince çantamı almadan kaçtı."

CEP TELEFONUNDAKİ FOTOĞRAFTAN YAKALANDI

Asayiş Şubesi'ne bağlı güven tim ekipleri kadının telefonundaki fotoğraftan yola çıkarak çevrede çalışma başlattı. Bölgede bulunlar ve esnafla görüşen polis, aldıkları bilgi doğrultusunda şüphelinin merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi'nde oturan 17 yaşındaki A.D. olabileceğini belirledi. A.D.'nin adresine giden ekipler kendisini evde bulamadı. Daha sonra çevrede devriye gezen polis, şüpheliyi cadde üzerinde yakaladı. Gözaltına alınan A.D. ifadesi alınmak üzere Konya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Yetisen nesille hic iyiye gitmiyoruz. Metro ya bindiginizde izleyin. Elinde telefon dunya ya bagi kopmus hareketsizlikden kaslari gelismemis omuzlar dar cips abur cubur yemekten cildi yaglanmis etrafina duyarsiz saygisiz bir nesil. Koltuklarda gencler otururken orta yas ve ustu ayakta elinde baston eli ayagi titreyen dusmemeye calisan yaslilara bile yer vermiyorlar yer verenler 30 yas ustu. Hatta biraz dinc olan yasli daha zor ayakda durana yer veriyor tik yok. Cocuklarimiza saygi ahlak edep ogretelim.
    Cevapla
  • VATAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu, daha 17 yaşında bir çocuk! 18 yaşına girip yetiskin bir insan gibi yargılanmasına daha koskoca bir sene var.
    Cevapla
  • kutalmış 6 yıl önce Şikayet Et
    Mevlananın izini sürerek binlerce km uzaktan gelmiş ,karşılaştığı duruma bak. Çinli turist bence olaydan sonra şöyle düşünmüş olabilir: Acaba bunlar mevlanayı hiç okumuyormu?
    Cevapla
  • Lazoli 6 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerine idam bile az.
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Yuh be bu kadarmı alçaldık bu kadarmı yozlaştık bir Konyalı olarak yerin dibine girdim bunların cezaları ağır olmalı yoksa vay halimize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...