Ünlü mafya babasının cezası belli oldu

Yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç'ın torunu Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, yargılandığı davada 2,5 yıl hapse çarptırıldı.

GİRİŞ 12.09.2017 11:10 GÜNCELLEME 12.09.2017 11:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Ulus'ta bir eğlence mekanına silahla ateş açtığı iddiasıyla 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç'ın torunu Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik hakkındaki davada karar açıklandı. İstanbul 8’inci Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanık Özbizerdik ve avukatları katılmazken, olay anında mekanda bulunan bir kişi tanık olarak dinlendi. Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Özbizerdik’i ”Ruhsatsız silah bulundurmak” suçundan 10 ay, “Genel güvenliği tehlikeye sokmak” suçundan ise 1 yıl 8 ay olmak üzere toplamda 2 yıl 6 ay hapse mahkum etti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

İddiaya göre, Onur Özbizerdik, İstanbul Ulus’ta 12 Mart 2017 gecesi lüks bir mekanda geç saatlere kadar eğlenmiş, çıkışta arabadan inmeden mekana doğru ateş etmeye başlamış ve daha sonra silahı bırakıp kaçmıştı. Özbizerdik olayın ardından gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece 13 Mart 2017'de tutuklanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede "korku, kaygı veya panik yaratacak tarzda silahla ateş etme" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından 1 yıl 6 aydan 6 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Özbizerdik’in yargılandığı mahkemece 3 Mayıs 2017 tarihinde ise tahliyesine karar verilmişti. Onur Özbizerdik'in benzer suçlardan yargılandığı diğer davalar ise sürüyor.

YORUMLAR 7
  • Aaaaaaaa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir dilim baklava yüzünden hayatı boyunca hapishanede yatan çocuğun hakkını ödeyebilecek mi mafya babasının sırtını sivazlayan hakimler.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Mafya babasi olmak suc degil anlasilan
    Cevapla
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    ünlü ve baba heeeeeeee... allah allah... biz niye duymadıkkine :)
    Cevapla
  • Bombacı Mülayim 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz suçları Ben işleseydim Acaba bana kaç yıl verirdiniz
    Cevapla
  • Selami 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gariban olsaydi sozde adil hakimler en az 10 yil ceza verirdi
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Dogru diyosunuz kardesim gariban olsa basarlar cezayi bu ulkede teroriste mafya ya cok guzel haklar taninmis ama garibana hak yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe derbiyi kazandı! Şampiyonluk son haftaya kaldı
Aliyev'den Reisi açıklaması: Hazırız!