PKK'ya dağları dar ettiler! İşte günün bilançosu

Şırnak'ta Bestler-Dereler bölgesinde, güvenlik güçlerinin 2 Kasım tarihinde başlattığı operasyon kapsamında bugün farklı bölgelerde toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi.

PKK'ya dağları dar ettiler! İşte günün bilançosu
PKK'ya dağları dar ettiler! İşte günün bilançosu
GİRİŞ 14.11.2017 20:45 GÜNCELLEME 14.11.2017 20:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şırnak Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada, Şırnak, Siirt ve Van güvenlik güçlerinin 2 Kasım'da başlattığı hava destekli 'Şehit İstihbarat Binbaşı Koray Onay' adı verilen hava destekli operasyonlar kapsamında bugün 5 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Uğur Tepe bölgesinden yapılan top atışları sonucu 1 teröristin, Mehmet Yusuf Dağı kuzeyindeki hava harekatı sonucu ise 2 teröristin sığınak içerisinde etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Ayrıca Cudi Dağı Anılmış bölgesinde İHA ile tesbit edilen 2 terör örgütü mensubunun, saat 14.55’te hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Valilik açıklamasında 'Şehit İstihbarat Binbaşı Koray Onay' operasyonu kapsamında bugüne kadar 34 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Sag almayın.bizim vergilwrimizle onlar hapishanelerde bakmayalım.birdilim ekmegi onlara verilecegine .memlekwydeki garibana verilsin.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    elinize yüreğinize saglık bu vatanımızın öz evlatları
    Cevapla
  • semih 6 yıl önce Şikayet Et
    94 de bizde oralardaydık iha ve sihalar o zaman olsaydı terörü bitirebilirdik,bu işin sonu gelene kadar daha da taarruza geçip bu olayı sonlandırmamız lazım , bu ülkemiz için büyük bir ayak bağı
    Cevapla
  • öz 6 yıl önce Şikayet Et
    elinize sağlık yiğitler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak