Terörist cenazesine katılan vekillere soruşturma!

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır milletvekilleri Remziye Tosun ve Musa Farisoğulları hakkında terörist cenazesine katıldıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 17.07.2018 10:07 GÜNCELLEME 17.07.2018 12:34
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Trabzon'un Maçka ilçesinde geçen yıl Ağustos ayında çıkan çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu Zeynel kod adlı Mehmet Yakışır'ın Bağlar Yeniköy Mezarlığı'ndaki cenazesine katılan milletvekilleri Farisoğulları ve Tosun hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan soruşturma başlattı.

Önceki gün Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş köyünün Sarıtaş Yaylası sırtlarında PKK'lı teröristler jandarma özel harekat birlikleri arasında çıkan çatışmada, 2 terörist etkisiz hale getirilmişti. Yapılan araştırmada teröristlerden birinin Trabzon'un Maçka ilçesinde geçen yıl Ağustos ayında çıkan çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı listede aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu Zeynel kod adlı Mehmet Yakışır olduğu tespit edilmişti.

 
YORUMLAR 100
  • Aliy 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu soysuzlari yüce meclise elbirliğiyle sokan vicdansız, akl-í evvellere yazıklar olsun.. Bu vebalden ne dünyada ne ahirette asla kurtulamayacaksınız.....
    Cevapla
  • Cesur yürek 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun bu terörist ve terör sevicileri meclise sokanlara...teröristler benim 15 yaşındaki çoçuğumu ve askerimi vuracak ve sen gidip onlara destek olacaksın.Yazıklar olsun..utanmadan birde 20 milyar bu devletten maaş alacaksın.bu yeni sistemde bu devlet bunları ve bunun gibileri meclisten derhal atmalıdır.yeter artık yeni Türkiye bunları mecliste görmek istemiyor...
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne kadar test edeceksiniz. Hdp eşittir pkk.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları meclise sokarsaniz ceza vermeyip vekillerini almayip bize cok buyuk ayip ve zulum edersiniz
    Cevapla
  • Çarşambalı 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sevdiğiyle beraberdir gerçi bunlara insan diyemem ama tip olarak biraz benziyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de Güvenlik Kabinesi karıştı: Aşırı sağcı Ben-Gvir'e yumruklu saldırı
AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi!