Emniyet Genel Müdürlüğüne Celal Uzunkaya atandı

Emniyet Genel Müdürlüğüne, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci ve 3'üncü maddeleri uyarınca Celal Uzunkaya atandı.

GİRİŞ 25.07.2018 21:36 GÜNCELLEME 25.07.2018 22:56
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne, Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci ve 3'üncü maddeleri uyarınca Celal Uzunkaya atandı.

Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında, "Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın kararı ile Emniyet Genel Müdürlüğüne Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci ve 3'üncü maddeleri uyarınca Celal Uzunkaya atanmıştır” denildi. 



Yeni Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Emniyet Teşkilatı’ndaki görevine 1978 yılında başladı. Görev süresi boyunca siyasi şube ve istihbarat şube müdürlükleri de yapan Uzunkaya, Bursa, Balıkesir, İzmir ve Antalya il emniyet müdürlüğü görevlerini de yerine getirdi. Uzunkaya son olarak kapatılan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'nda görev yapıyordu.

YORUMLAR 23
  • DehalarLazım. 5 yıl önce Şikayet Et
    EGM, MİT gibi kurumların başına "dâhi" denebilecek insanlar getirilmeli. Mesele sadece çekirdekten gelip mevzuatı bilmek değil. İngiliz istihbaratı bundan 20 sene önce bile, ülkenin en iyi üniversitelerinin birincilerine mektupla davet gönderiyordu. Yani değil müdürü - müsteşarı, çalışanları bile Oxford/Cambridge birincisi olan örgütler... Ve biz...
    Cevapla
  • ENES 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah emniyet teşkilatına mesayi sistemine mantıklı, çağdaş bir düzenleme getirilip, yerinde ve zamanında görevin durumuna göre yeteri kadar personel çalıştırma pratiği kazandırılır. Bu hususta zamanın çok gerisindeyiz, sürü mantığı ile insan kaynağı yönetimi olmaz olmuyor da.Polisin verimsiz ve moralsiz oluşunun maliyeti en çok devlete ve millete zarar verir. Sayın müdürümüzün bu konuyla alakadar olcağını ümit ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Allah tüm idarecilerimizin yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • dua 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.Vatana millete hayırlı görevler yapmayı nasip etsin
    Cevapla
  • Derya temel 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımız bir karar vermişse en doğrusudur. Hayırlı ugurlu olsun.
    Cevapla
  • Nail HİLAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet dimdik ayakta ve atakta. Allah cc yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...