Antalya'da vahşet!

Antalya’da bir kişi araç içinde başlayan tartışmanın ardından kaçmaya çalışan nişanlısını pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

GİRİŞ 18.12.2018 10:03 GÜNCELLEME 18.12.2018 10:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi’nde bulunan Şehitler Parkı’nda, saat 08.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi kiralık bir otomobil içinde nişanlısı olduğu belirtilen Sinem Y. ile tartışmaya başladı.

 

 

Tartışmanın ardından araçtan inip kaçmaya başlayan Sinem Y.’nin arkasından pompalı tüfekle koşan genç ateş açtı. Açılan ateş sonucu Sinem Y. yere yığılırken, ismi öğrenilemeyen genç bu kez pompalı tüfekle intihar etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Sinem Y. ve gencin öldüğünü belirledi. 
Olayla ilgili incelemeler sürüyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    önceden bir cicim ayı vardı 4 ay huzur mutluluk toz bembe bir evlilik başlangıcı vardı şimdi bunlar kalktı buluşmalara çekme halatı silah-bıçak-satır gibi malzemeler gelmeye başladı.eğer baktın karşı tarafla anlaşmıyorsun sen yoluna ben yoluma de güzellikle ayrıl
    Cevapla
  • tohattlı 5 yıl önce Şikayet Et
    arabada pompalı tüfeğin ne işi var bu insanların yanında nasıl oluyosa hemen bi ateşli silah hazır bulunuyo.çok sıkı kontrol edilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler