Polisleri bile şaşırttı: Aracın her yerinden sigara çıktı

Adana'da yürütülen operasyon kapsamında bir otomobilde yapılan aramanın sonuçları polisleri bile şaşırttı. Ruhsatsız tabanca bulunan araçta 4 bin paket sigara ele geçirildi.

GİRİŞ 10.06.2019 09:56 GÜNCELLEME 10.06.2019 10:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Adana'da bir otomobilin çeşitli yerlerine gizlenmiş gümrük kaçağı 4 bin paket sigara ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

 

 

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince kaçakçılık suçunu işleyenlerin tespit edilip yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda, Kaçakçılık Suçları ve Analiz Büro amirlikleri ekipleri merkez Sarıçam ilçesinde yaptıkları denetimler sırasında şüphelendikleri 34 BC 4697 plakalı otomobili durdurdu.

 

 

Araçta yapılan aramalarda bagaj, koltuk altları ve kapılara gizlenmiş gümrük kaçağı 4 bin paket sigara ile motor bölümüne gizlenmiş ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Bunun üzerine araç sürücüsü Ş.E. gözaltına alındı.

Şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar arabayı baştan söküp takmışlar, emeğe saygı :)
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    nöbetçi sulh ceza hakimi neden suça ortaklıktan tutuklanmıyor.
    Cevapla
  • corumlu19 4 yıl önce Şikayet Et
    içindekilerle beraber komple arabayı imha etseydiniz...
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Hey Allahım ya adam kaçakçılık yapıyor sen serbest bırakıyorsun. Kes cezasını hemen o adamın daha dışarlarda işi olamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den