Koronavirüsü yenen doktor tekrar işine döndü

Dünyaya yayılan koronavirüse yakalanmasının ardından hastanede tedavisi tamamlanan İzmirli asistan doktor Cansu Atmaca Mutlu (33), iyileşmesinin ardından işine döndü. Mutlu, hastanede alkışlarla karşılandı.

Koronavirüsü yenen doktor tekrar işine döndü
Koronavirüsü yenen doktor tekrar işine döndü
GİRİŞ 09.04.2020 19:19 GÜNCELLEME 09.04.2020 20:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde asistan doktor olarak görev yapan Cansu Atmaca Mutlu'ya koronavirüs teşhisi kondu. Testi pozitif çıkan Mutlu'ya aynı hastanede ilaç tedavisi uygulandı. Mutlu, yaklaşık 10 günün sonunda sağlığına kavuştu. İşine dönen Mutlu, mesai arkadaşları tarafından alkışlarla karşılandı.

Ateş ve kas ağrısı şikayetleriyle hastanede tedaviye alındığını söyleyen Mutlu, DHA'ya telefonla açıklamada bulunarak, "Sosyal medyaya yansıyan görüntüler, işe geri döndüğümde arkadaşlarım tarafından çekildi. 10 günlük bir süreç yaşadım. Tedavimin ardından işime geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Mehmet Yucesoy 4 yıl önce Şikayet Et
    10 gun yeterli bir sure degil. Isine sadakati takdire sayan fakat hala kendisi icin ve hastalar icin risk faktörü taşıyor. Keske 1-2 hafta daha sabredebilseydi.
    Cevapla
  • Duyarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizleri her türlü bela ve musibetten korusun. Ayağınıza taş değmesin sevgili sağlık çalışanları.
    Cevapla
  • TR öğretmeni 4 yıl önce Şikayet Et
    dokdor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası
Süper Lig'de bir olay daha! Başkan sahaya indi