Gara'ya giden HDP'li vekil Taşdemir için Başsavcılık harekete geçti

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, HDP Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 21.02.2021 09:15 GÜNCELLEME 21.02.2021 10:12
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM'de yaptığı Gara bildiriminde, HDP'li bir kadın milletvekilinin Gara'ya gittiğini belirtirken, bu isim merak konusu olmuştu.

GARA'YA GİDEN VEKİL DİRAYET DİLAN TAŞDEMİR

Dün katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soylu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Gara'ya giden vekilin HDP Ağrı milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu aktardı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu olay gündeme bomba gibi düşerken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, HDP Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 105
  • Asil. 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP . Ye sıra ne ..!
    Cevapla
  • HASAN 3 yıl önce Şikayet Et
    madem biliniyordu neden daha önce soruşturma başlatılmadı
    Cevapla
  • LİDER 21 3 yıl önce Şikayet Et
    Hummalı bir çalışma içinde OLAN AZILI TERÖRİST..Boğaziçi Üniversitesi nin önüne TERÖRİST leri Organize ediyor, Sonra Terörist Cenazesi nde Boy gösteriyor....Samimi söylüyorum ABD boşuna bu KADAR güçlü olmadı. Dünyanın neresinde bir ALÇAK varsa bulup Çalıştırıyor. Ne pahasına olursa olsun İSRAİLE TOPRAK açmak İÇİN durmayacak bu DERİN ABD. FİLİSTİN,i yuttular yetmedi. Büyük Lokma lazım, Yani Kuzey IRAK ve SURİYE yi HEDEF almış durumdalar. Ama Kürt KARDEŞLERİMİZ Uyandı Çok şükür. Önce PARAVAN Kürdistanı kuracaklar sonra hooop israile peşkeş çekecekler... Tabii inanın bunu BATI Görmeden akıttıkları kanda boğulacaklar..YÜCE ALLAH ZAFERİ MÜJDELİYOR.
    Cevapla
  • Vatandaş C* 3 yıl önce Şikayet Et
    Terör ve Vatana ihanet suçlarına NEDEN İDAM CEZASI YOK ???
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    batida deeasla is birligi yapan bir millet vekili oldugunu dusunun aninda hayatini karartirlar, turkiye bunlara nasil bu kadar musama gosteriyor aklim almiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?