Mahsur kalan dağcıların imdadına askeri helikopter yetişti

Aksaray’ın Hasan Dağı mevkisinde mahsur kalan 2 dağcı, Hava Kuvvetlerine ait helikopter ile kurtarılarak hastaneye sevk edildi.

Mahsur kalan dağcıların imdadına askeri helikopter yetişti
Mahsur kalan dağcıların imdadına askeri helikopter yetişti
GİRİŞ 08.03.2021 22:48 GÜNCELLEME 08.03.2021 22:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Twitter hesabından, Hasan Dağı’nda mahsur kalan 2 dağcının Hava Kuvvetlerine ait helikopterle kurtarıldığını açıkladı.

“Türk Silahlı Kuvvetleri, her zaman ve her yerde asil milletimizin emrinde. Aksaray ili Hasan Dağı mevkisinde mahsur kalan 2 dağcı vatandaşımız Hava Kuvvetlerimize ait helikopter ile kurtarılarak hastaneye sevki sağlandı” notunun yer aldığı paylaşımda kurtarma anı görüntülerine de yer verildi.

YORUMLAR 5
  • dağcı 3 yıl önce Şikayet Et
    dağa çıkma, denize girme, arabaya binme, ağaca çıkma, top oynama
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    agaca cikip,top oynayabilirsin.arabayi hergun surersin. denize de gir yazın tutan yok. omürde birkaç kez daga da çık. ama bunu sürekli hale getirirsen israf olur. millet aç, sen macera peşindesin! senin durumun var diye bota ,monta, cadira,termosa tuluma servet harcayamazsin. benim de fotograf tutkum vardi 10 sene kadar ugrastim derecelerim vardi. ama zamanla ugrastim şeyin bir amaci olmadığını gördüm.birileri begensin diye cektigimin farkina vardım,enaniyete sebep oluyor.ayrıca cekmek icin yollar gidiyorsun,vakit öldürüyorsun.hem maddi hem vakit israfı. arada olur mu olur,meslek olarak yapip para kazaniyosan olur.ama o helikopterin yakıtı kimin? ac olan millet kim?eşleştir, reva mıdır?
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmazlar devletide meşkul ediyorlar yazık günah yetimin hakkı var
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Spor adı altında yapılan bu saçmalığa katılıp ta devletin askerini,polisini veyahut başka birimlerini meşgul eden bu sorumsuzlari bırakın kalsınlar oralarda.
    Cevapla
  • okan 3 yıl önce Şikayet Et
    o helikopter düşse ne olacaktı. çıkmayın dağa. ne işiniz var. sizin yüzünüzden onca insan hayatını tehlikeye atıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kabine yarın toplanacak: Gündemde hangi konular var?
Ayhan Bora Kaplan davasında 7 şüpheli tutuklandı!