Bir tam bir yarım vosvos ile karavan yaptılar

Düzce'de, Yasemin Nuran Açık'ın 1 tam ve 1 yarım vosvosu kullanarak yaptırdığı karavan, ilgi odağı oldu.

Bir tam bir yarım vosvos ile karavan yaptılar
Bir tam bir yarım vosvos ile karavan yaptılar
GİRİŞ 19.08.2022 09:51 GÜNCELLEME 19.08.2022 09:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yarım vosvosu bagaj olarak kullanıp, üzerine çadır kurduran Açık, önündeki bagaja ise portatif masa yaptırdı. Açık, araçlarına 'pembe aşk' adını verdiklerini söyledi.



Kamp hayatını seven Yasemin Nuran Açık, kendisine ait vosvosun arkasına yarım vosvostan bagaj yaptırdı. Yarım vosvosu çeki demiriyle kendi aracına bağlayan Açık, yarım kısmın üzerine çadır koydurdu ve aracın ön kısmındaki bagaj içine de portatif masa yaptırdı. Pembe renkli tam ve yarım vosvos, 3 kişinin rahatça konaklayacağı yaşam alanı haline getirildi. 



Yasemin Numan Açık, araçlarına 'pembe aşk' adını verdiklerini belirterek, "Türkiye'de aslında bu tek. Klasik otomobillerde 1,5 vosvos. Tek bir vosvos değil. Arkada yarım kasa kısmını daha çok depolama için kullandık. İçinde bavul ve diğer malzemeler konulabiliyor. Vosvosların motor kısmı arkasında, ön kısmı bagaj olarak kullanılıyor. Oraya özel bir masa tasarladık. Arka kısmında ise depolama alanının üzerinde bir çadır var. Çadırda 3 kişi rahatlıkla konaklayabiliyor. Bütün kamp malzemeleri içerisinde. Kamp hayatını biz çok seviyoruz. Biz vosvosu bir karavana çevirdik. Trafikte hiçbir sorun yaşamıyoruz ancak oldukça dikkat çekiyor" dedi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • yasin. 1 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam limüzin olarak eklerdim
    Cevapla
  • yasin. 1 yıl önce Şikayet Et
    renk berbat ama fikir güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti