Son dakika: Erdoğan ve Putin arasında kritik görüşme!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile önemli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GİRİŞ 07.10.2022 12:23 GÜNCELLEME 07.10.2022 12:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'NDAN GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkilerini geliştirecek hususların yanı sıra Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Ukrayna meselesinin herkesin yararına olacak şekilde barışçıl bir çözüme kavuşturulması noktasında üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını yineledi.

EN SON 29 EYLÜL'DE GÖRÜŞMÜŞLERDİ

İki lider 29 Eylül'de de telefonda görüşmüştü. Görüşmede, Erdoğan, Rus gübresinin ve tahıl ürünlerinin kesintisiz ihracı konusunda çalışmaya devam ettiklerini dile getirmiş, Rusya ise gübre ve tahılın ihracı için BM'den yardım istemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, uzun süredir üzerinde çalıştıkları Rusya-Ukrayna esir değişiminin başarıyla sonuçlanmasından ve Birleşmiş Milletlerin de katkısıyla geliştirdikleri İstanbul Mutabakatı’nın işlemesinden memnuniyet duyduğunu ifade etmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Cihad 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan sakın bunların arasını bulmak için araya girme.Rusya yı Ukranya da hırpalayacaklar. Bırakalım ezilsin iyice. Afganistan'da,Çeçenistan'da,Suriye de,Libya da,Balkanlar da sürekli karşımızdaydı. Yesinler birbirlerini kalanları da biz süpürelim tarih çöplüğüne. Sizi koşturacaklar ,barış olmayacak.Ukranya masaya otursa bile bu aşamada abd ve avrupa ona engel olurlar.Ta ki sizin karizmanız çizilsin diye her türlü dalavereyi çevirir bunlar.Dikkatli olmak lazım.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğalgaz parasını ödeyemiyoruz para yok.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yürü git
    Cevapla
  • malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkan geçelim şangay beşlisine avrupaya çekelim resti hayatımıza yeni bir sayfa açalım.Zaten Avrupa ve ABD türlü desiselerle bize nefes aldırmıyor hiç değilse rahat hareket ederiz elimiz güçlenir.Biz bağımsızlık adımları attıkça bizim soluğumuzu kesmeye çalışıyorlar Bazı Kararlar risk ister senin gözün kara o riski alacak güçlü Lidersin kurtulalım şu iki yüzlü ABD ve Avrupadan.
    Cevapla
  • Adanalılar 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin Bayraktar tb2 yüzünden zor durumda, Putin diyordur, sizin silahlar yüzünden darmadağın olduk şimdi yardım edin savaşı bitirelim gerçeği budur
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünkü bitmeler habercilik dersi veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok