Foseptiğe düşen Naz Gül'ün ölümünde kahreden ayrıntı!

Adana'nın Kozan ilçesinde bahçedeki foseptiğe düşüp, hayatını kaybeden Naz Gül Akduman'ın (4) cenazesi, ailesine teslim edildi. Küçük kızın ailesinin 1 hafta önce Kayseri'den Kozan'a taşındıkları belirtildi.

Foseptiğe düşen Naz Gül'ün ölümünde kahreden ayrıntı!
Foseptiğe düşen Naz Gül'ün ölümünde kahreden ayrıntı!
GİRİŞ 19.10.2022 13:21 GÜNCELLEME 19.10.2022 13:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kozan’da, dedesine ait bahçede arkadaşları ile oynayan Naz Gül Akduman'ın, dün saat 12.30 sıralarında kaybolduğunu fark eden ailesi, küçük kızı aramaya başladı. Naz Gül'ün arkadaşları, bahçedeki kapağı kırık foseptiği gösterip, düşmüş olabileceğini söyledi. İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden de vidanjör talep edildi. Suyun tahliye edilmesinin ardından 4 metre derinliğindeki foseptiğe giren ekipler, Naz Gül'ün cansız bedenine ulaştı. Foseptiğin açık kapağı ise görevlilerce kapatıldı.



CENAZESİ AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından Naz Gül'ün cenazesi, amcası Ramazan Akduman'a teslim edildi. Cenaze, defnedilmek üzere Kozan'a götürüldü.



Öte yandan Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde mobilyacılık yapan Mehmet Akduman'ın (27), eşi Sevgi (27), çocukları Naz Gül ve Oğuz Akduman (2) ile birlikte geçen hafta Kozan'a taşındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Öğretmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Birinci suçlu annedir,ikinci suçlu arsa sahibi,üçüncü de öncesinde bilip görüp kapatmayanlar.
    Cevapla
  • Mardinli Nesrin 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediye ve arazinin sahibi cinayetten yargılanmalıdir. Türkiye de foseptik terörü vardır.
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Birşey olmaz diye diye yapılan tedbirsizlikler .. ders çıkarıyoruz hiç bir zaman . Ailenin başı sağolsun. Çocuğu olan için en korkunc sahne rabbim çocuklarımızı korusun
    Cevapla
  • Lemi 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunun ağzını kapatmayanlar suçludur.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi kahreylesin ,yavrunun başını yaktınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri