MHP'den Beyoğlu saldırısına sert tepki: İdam edilsin, kanında boğulsun

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına sert tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, idam cezası isteyerek "Bebek katilleri kanlarında boğulmalı." ifadesini kullandı.

MHP'den Beyoğlu saldırısına sert tepki: İdam edilsin, kanında boğulsun
MHP'den Beyoğlu saldırısına sert tepki: İdam edilsin, kanında boğulsun
GİRİŞ 15.11.2022 09:56 GÜNCELLEME 15.11.2022 09:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kadın terörist Ahlam Albashır'ın düzenlediği bombalı saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybederken 81 kişi yaralandı. Türkiye'yi yasa boğan alçak saldırıya MHP'den sert açıklama geldi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, saldırganların idam edilmesi gerektiğini söyledi. Erdem, sosyal medya hesabındna yaptığı paylaşımda "Bu zalimleri, bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir. Bu katliamı gerçekleştiren şerefsiz, alçak bebek katilleri kanlarında boğulmalılar. İnsanım diyen herkes, vicdan sahibi her vatandaşımızın arzusu bu yöndedir. Bunların leşi yüreğimizi soğutur ancak." dedi.

Erdem, "Türkiye’nin yükselişini engellemek isteyen iç ve dış işgal cephesi cüretkarlığının ağır sonuçlarıyla yüzleşecektir. Bu zalimleri, bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir. Bu katliamı gerçekleştiren şerefsiz, alçak bebek katilleri kanlarında boğulmalılar." ifadelerini kullandı.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yemin ederim bunları beslemek ve hayatta birakmak suç günah.. çünkü biz Müslüman bir milletiz kurani kerimde öldürme cezası oldurmektir.. kissasa kissas.. devlet ne diye bunlari besliyor anliyamadim..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanun teklifi getirin meclise o zaman...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    suriye yasalarına gore yargılansa direkt idam edilirdi.
    Cevapla
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bombacınnın yüzünde hiç insanî bir durum var mı?Hukuk önünde hak ettiği en ağır cezayı almalıdır. Yüce Allah Devletimizin bütün birimlerinde görev yapan bütün çalışanları korusun. Güvenlik güçlerimize güç üzerine güç versin.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne rahat besle dur .Amerika idam etsin biz besleyelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!