Asansörde 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden şahıs tutuklandı

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde genç kızı kesici aletle tehdit edip cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen zanlı tutuklandı.

GİRİŞ 15.12.2022 03:19 GÜNCELLEME 15.12.2022 03:23
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, 8 Aralık Perşembe günü Şehitkamil ilçesi Seyrantepe Mahallesi'ndeki bir sitede yaşanmıştı. İddiaya göre, 50-60 yaşlarındaki bir şahıs, 15 yaşındaki N.T. isimli kızın peşinden asansöre binmiş ve kapının kapanmasının ardından şahıs, çocuğu boğazına dayadığı bıçakla tehdit ederek taciz etmeye çalışmıştı. Şahıs ile uzun süre boğuşan ve direnen N.T., isimli çocuk ise asansörde attığı çığlığı duyan annesinin yardımıyla saldırgandan kurtulmuş ve boğuşma esnasında elinden yaralandığı için parmağına 10 dikiş atılmıştı.

Gaziantep’te dehşet! 15 yaşındaki çocuğu asansörde taciz edip, bıçakla saldırdı  Gaziantep’te dehşet! 15 yaşındaki çocuğu asansörde taciz edip, bıçakla saldırdı

Dün yakalanan tacizci, bugün tutuklandı

Yaşanan iğrenç olayın ardından çalışma yapan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 ayrı suç kaydı olduğu belirlenen A.K. tacizciyi dün sabah saatlerinde yakalayarak gözaltına almıştı. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan tacizci şahıs, adli mercilere sevk edildi. A.K. isimli şüpheli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu ile ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "08.12.2022 tarihinde Seyrantepe Mahallesi'nde bir binanın asansörü içerisinde meydana gelen bir çocuğun kesici aletle tehdit edilerek cinsel istismar edilmesi olayına yönelik Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesi, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen ve 5 adet suç kaydı bulunan A.K. isimli şüpheli 13.12.2022 tarihinde yakalanarak yapılan yasal işlemlerin ardından 14.12.2022 tarihinde sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkın kafasına tartışmaya gerek yok
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    neden deşifre edilmiyor
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu tür suçlarda 2. sinde tıbbi hadım uygulanmalıdır.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplumun çivisi çıkmış... Bu nasıl bir canavarlıktır. 60 yaşında adamın 15 yaşında torunu olur be... yazıklar olsun. Bir baba olarak tavsiyem: 'Çocuklar tek başlarına oldukları zaman, bilmedikleri/tanımadıkları insanlarla asansöre binmesinler...'
    Cevapla
  • OSMANLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu soysuzlarda utanma diye bir şey yok mu. Cezası en az 20 yıldan başlaması gerekir. Cezalar caydırıcı değil kanı bozuk olanlar için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!