İstanbul’da milyonlarca liralık kaçak ürün ele geçirildi

İstanbul’da polis ekiplerince 7 ilçede gerçekleştirilen operasyonlarda, piyasa değeri 10 milyon lirayı bulan 16 bin 346 elektronik sigara, elektronik sigara aksamı ve likiti ele geçirildi. Baskınlarda 10 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

İstanbul’da milyonlarca liralık kaçak ürün ele geçirildi
İstanbul’da milyonlarca liralık kaçak ürün ele geçirildi
GİRİŞ 21.12.2022 09:35 GÜNCELLEME 21.12.2022 09:35

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce, “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet” suçları çerçevesinde, suç organizasyonlarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik geniş çaplı çalışma gerçekleştirildi. Yürütülen soruşturma çerçevesinde dün Fatih, Tuzla, Esenler, Zeytinburnu, Beşiktaş, Ümraniye ve Kadıköy ilçelerinde faaliyet gösteren 10 adres, depo ve işyerine operasyon gerçekleştirildi. Peş peşe yapılan baskında 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Söz konusu depolarda ve işyerlerinde yapılan aramalarda piyasa değeri 9 milyon 961 bin 700 lira olan 16 bin 346 kaçak elektronik sigara, elektronik sigara aparatı ve likiti ele geçirildi.

Operasyon çerçevesinde yakalanan şüpheliler hakkında "5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldığı duyuruldu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit