Son Dakika... Iğdır'da askeri araç kaza yaptı: 12 asker yaralandı!

Son dakika haberi... Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde, lastiği patlayan zırhlı aracın yol kenarındaki araziye devrilmesi sonucu 12 asker, hafif yaralandı.

GİRİŞ 29.12.2022 10:45 GÜNCELLEME 29.12.2022 11:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde, lastiği patlayan zırhlı aracın yol kenarındaki araziye devrilmesi sonucu 12 asker, hafif yaralandı. 

Kaza, saat 09.30 sıralarında, Karakoyunlu'da meydana geldi. Aralık ilçesinden Iğdır'a dönen askerlerin taşındığı, 5'inci Hudut Alay Komutanlığı'na ait zırhlı araç, lastiğin patlaması sonucu yol kenarındaki araziye devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, zırhlı araçta hafif yaralanan 12 askeri ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun acil şifalar Tertipler
    Cevapla
  • Ne Oldu 04 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne hikmetse bu aralar hep bu araçlar devriliyor tesadüf mü desek İsrail sen yine bir haltlar karıştırıyorsun. Nede olsa tasarım sana ait bir yerde bir parmağın vardır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun acil şifalar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina