Üsküdar'da kaza! Köprüden aşağı uçtu

Üsküdar'da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan hafif ticari araç köprüden otoyola uçtu. Meydana gelen kazada araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı.

Üsküdar'da kaza! Köprüden aşağı uçtu
Üsküdar'da kaza! Köprüden aşağı uçtu
GİRİŞ 07.01.2023 06:30 GÜNCELLEME 07.01.2023 06:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza saat 02.00 sıralarında Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi Tem Bağlantı Yolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, süratli olduğu belirtilen 34 FBR 671 plakalı hafif ticari araç süratli olması sebebiyle kontrolden çıktı.

Kimliği belirlenemeyen sürücünün kontrolden çıkan araç önce yol kenarında ki bir ağaca çarptı, ardından 25 metre yükseklikte bulunan köprüden bağlantı yoluna düştü. Kaza sonucu araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan vatandaşları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis meydana gelen kazayla ilgili çalışma başlattı.

Kazaya tanık olan Hüseyin Yücel, "Yukarıda bekliyordum. Araç orta göbeğe doğru geliyordu. Araç bir anda kontrolü kaybetti. Yukarıdan aşağıya doğru uçtu. Önce bir ağaca çarptı. Araçta 4 kişi vardı" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu araçların teknoloji ile donatılması sonucunda otonom olarak hareket etmesini bekliyoruz. Oysa daha sürücü dediğimiz tipler otonom olarak çalışmıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
AK Parti'de reform adımları