Tuzla'da İSKİ doğalgaz borusunu patlattı: AK Parti Teşkilat Bürosu küle döndü

Tuzla'da İSKİ ekipleri tarafından kazı çalışması yapılan alanda doğalgaz borusu patladı. Çalışmanın yakınında bulunan AK Parti Tepeören Teşkilat Bürosu'nda yangın çıktı. Alevlerin sıçradığı kamyonet ise küle döndü.

Tuzla'da İSKİ doğalgaz borusunu patlattı: AK Parti Teşkilat Bürosu küle döndü
Tuzla'da İSKİ doğalgaz borusunu patlattı: AK Parti Teşkilat Bürosu küle döndü
GİRİŞ 13.01.2023 14:23 GÜNCELLEME 13.01.2023 14:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul Tuzla'da gerçekleşen olay, Tuzla Tepeören Mahallesi Tepeviran Caddesi üzerinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ tarafından kazı çalışması yapıldığı esnada doğalgaz borusu patladı.

Patlamayla birlikte kazı alanına yakın bir noktada bulunan AK Parti Tepeören Teşkilat Bürosu'nda yangın çıktı.

Alevlerin kısa sürede büyüdüğü tek katlı bina adeta küle döndü. Sokak içerisinde park halinde bulunan bir kamyonet de alevlere teslim oldu.

Yaşanan olayda bir İSKİ personeli yaralandı. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri caddede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri ise çıkan yangına müdahale etti. Yaralı işçi hastaneye kaldırıldı. İGDAŞ ekipleri sokak içerisinde çalışma başlattı.

"BİR ANDA PATLAMA OLDU"

Yaşanan olaya ilişkin konuşan mahalle sakini Özer Sağbaş, "Sabah saatlerinde burada kazı çalışması yapılıyordu. Bir anda patlama oldu. Onlar da ne olduğunu anlamadı. İşçilerden biri, arkadaşları alevlerin arasında kaldı zannederek yangının içine daldı. Buradaki seçim bürosu da yandı. Cami lojmanında da ufak hasarlar oluştu. Ekipler geldi kısa sürede müdahale ettiler. Su ve doğalgaz kesildi. Bir işçi yaralandı. İşçinin yüzünde yanmalar vardı" dedi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    6 lı masanın Türkiye yi küle çevirme fragmanı......
    Cevapla
  • Kalafatçı 1 yıl önce Şikayet Et
    İst.b.belediyesinde aksilikler uğursuzluklar bitmiyor.Eskiden böyle büyük hatalar olmazdı,bir kaç yıldır aksilikler de yok iett otobüsleri yanıyor,Yok patlatma oluyor.Ekrem imamoğlu evden işe giderken bir AYETEL KÜRSİ okumuyormu da ibb de hep böyle olaylar bitmiyor.Eko biran önce GİT de herşey daha güzel olsun!
    Cevapla
  • mustafa kara 1 yıl önce Şikayet Et
    ibb çalışıyor,aman dikkat edin çalışırken ortalığa zarar vermeyin
    Cevapla
  • Fatih34 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalifiyesiz PKK'lı eleman alırsan böyle olur ekrem milletin parasını terör örgütlerine yediriyorsun.
    Cevapla
  • Algının kralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Chdpkk ofisi olsaydı eğer suyun bulanık olduğu bu günlerde her türlü algı senaryosunu devreye sokar, bunu rte nin üzerine yıkar, türkiyeyi ab ne şikayet ederdi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!