Site çalışanı, yöneticiyi kemerle boğarak öldürdü

Isparta'da emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan (71), yöneticisi olduğu sitenin kapalı otoparkında kemerle boğularak öldürüldü. Güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin site çalışanı S.Ç. olduğu belirlenerek, gözaltına alındı.

Site çalışanı, yöneticiyi kemerle boğarak öldürdü
Site çalışanı, yöneticiyi kemerle boğarak öldürdü
GİRİŞ 28.01.2023 21:00 GÜNCELLEME 28.01.2023 21:00
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, bugün Fatih Mahallesi’nde bulunan bir sitenin bodrum katında bulunan otoparkta meydana geldi. Site yöneticisi Hüseyin Cahit Erdoğan’ı otoparkta hareketsiz halde görenler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Erdoğan’ın hayatını kaybettiği belirledi. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Erdoğan’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceleme aldı. Araştırmalar sonucunda sitede çim biçme işiyle uğraşan S.Ç., şüpheli olarak gözaltına alındı. S.Ç.'nin site yöneticisi Erdoğan ile iş yüzünden anlaşmazlık yaşadığı öğrenildi. Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hacı ıncı neden gülecen cokmu komık ayıp dır insan öldürülmüş
    Cevapla
  • Haci Inci 1 yıl önce Şikayet Et
    Güleyim biraz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizler Türkiyede rahat oldukca daha çok saçma sapan şeyler yazacaksınız oturup Allahınıza şükredin bre
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Varlıktan yegenim
    Cevapla
  • KOCA ÇINAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdüllatif'in neresi haklı dönek olmasından mı? Döneklerle(Davutoğlu,Babacan,Bekaroğlu vb) işimiz olmaz. Arkadaş sen daha yeni doğdun herhaldeki ne cinayetlerin işlendiği den bihaber dostlar lütfen tarihi bi araştısınlar daha öğrenecekleri daha çok şeyler var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Koca Yusuf sondaja başladı
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü