Depremde hayatını kaybedenler için Mevlid-i Şerif okutuldu

Ülkemizde 11 ili vuran deprem felaketinde hayatını kaybedenler ve Milli Görüş hareketinin kurucu lideri Necmettin Erbakan için Üsküdar'da Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

GİRİŞ 06.03.2023 14:14 GÜNCELLEME 06.03.2023 14:20

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 11 ilimizde büyük felakete neden olmuştu. Depremlerde binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken binlerce vatandaşımız da yaralandı.

Deprem felaketinde hayatını kaybedenler ve yaralananlar için ayrıca Merhum Başbakan Necmettin Erbakan için de Üsküdar'da Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Okunan duaların ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de camide vatandaşlara yemek dağıttı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri