Öğretim görevlisinin depremle ilgili dezenformasyon içerikli sözlerine soruşturma

Yalova Üniversitesi, çevrim içi gerçekleştirdiği ders sırasında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerle ilgili dezenformasyon içerikli ifadeler kullandığı iddia edilen öğretim görevlisi hakkında idari soruşturma başlattı.

GİRİŞ 12.03.2023 01:56 GÜNCELLEME 12.03.2023 09:29
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Rektörlükten, Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Çiğdem K'nin sosyal medyada da paylaşılan ders görüntülerine ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

SORUŞTURMA SÜRECİ BAŞLATILMIŞTIR

Açıklamada, öğretim görevlisinin 10 Mart günü çevrim içi ders yaptığı belirtilerek, "Derste 11 ilimizde yaşanan deprem felaketinin ardından depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için devletin yardımda bulunmadığını ifade ettiği dezenformasyon içeren sözleri nedeniyle öğretim elemanı hakkında kurum içi soruşturma süreci başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Gavurdağlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan kökünüze kıran girsin inşallah
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin parası yiyip de devlete yok deyip diyen utanmazlar bunun devlet içinde o kadar çok var bunlar temizlensin yerine vatanı seven insanın yanında görevli gelsin. Yeter bıktım böyle insanlar dan
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar nasıl izansız olabiliyorlar bilemiyorum, bunu söyleyenler o bölgelere gittimi gittide ne gördü yoksa k.k. gibi kızılay çadırına giripte hiç bir kızılay çadırı görmedim diyecek kadan ahlak ve şeref yoksunumu
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Kapının önüne koyup acımayacaksınız. Bası boş şekilde dolaşacak etrafda. Kim bilir kime bağlılar. Araştırılsın ortaya çıksın tabiki. Bir tarafda memleketi vatan o için günü 24 saatten bile fazla yaşayan insanlar. Bir r Tarafda da böyle başı boş insanlar. Nasıl insanlarsa.
    Cevapla
  • emekçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara devletten ekmek yedirene yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı