Fatih Altaylı'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na! Kaybedersen...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, son yazısında altılı masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj gönderdi. Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun bu seçimi kaybetmesi halinde siyasetten çekilip çekilmeyeceğini sordu.

Fatih Altaylı'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na! Kaybedersen...
Fatih Altaylı'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na! Kaybedersen...
GİRİŞ 08.04.2023 15:16 GÜNCELLEME 08.04.2023 15:17
Bu Habere 334 Yorum Yapılmış

14 Mayıs seçimlerine 36 gün kala siyaset sahnesinde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in seçime 2 buçuk ay kala masadan kalkması ardından 72 saat içinde geri dönmesiyle yaşanan kriz sonrası muhalefet partilerine olan güven azaldı. Masada demokratik bir ortamın olmadığının görülmesi ve her şeyin pazarlık usulü yapıldığını anlaşılması üzerine masadan kaçışlar başladı. Akşener'in masadan kalkışı, HDP'nin Kılıçdaroğlu lehine aday çıkarmama kararı, İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun istifası ve sonrasında yaşanan süreçte çok sayıda vatandaş altılı masaya oy vermekten vazgeçti.

ALTAYLI: KAYBEDERSEK NE OLACAK?

Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerine bir yazı kaleme alan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, altılı masa tarafından seçimin kaybedilmesi durumunda ne olacağını sorgulamaya başladı. Bu kadar desteğe rağmen seçimin kaybedilmesi halinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi geleceğini soran Altaylı, "Kılıçdaroğlu seçimi kaybederse siyasetten çekilecek mi? Yoksa suçu Muharrem İnce'ye mi atacak" diye sordu. 

Altaylı "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kaybetmesi çok zor olan bu seçimi de kaybederse siyasetten çekilecek mi!  Yoksa kabahati başka bir partiye ve o partinin lideri Muharrem İnce’ye yıkarak kaldığı yerden devam mı edecek!" dedi. 

Altılı masanın diğer liderlerine de soru yönelten Altaylı Seçimin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazanması halinde istifa edip etmeyeceklerini sordu. Altaylı "Böyle bir durumda Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday yapmak için baskı yapanlar “Biz bu işi bilmiyormuşuz” diyerek istifa edecek mi!" sözlerini sarf etti. 

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 334
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    pehhhhh lafada baksen. kemal kılıçtaroğlu demek chp demektir. chp nin EFSANE lideridir o. adı yeter mustafa kemal ismine yakışır lider.
    Cevapla
  • Muzo 1 yıl önce Şikayet Et
    Hahhhhahhaa ne komiksiniz laa
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    KEMAL BEYİ kimseye yedirmeyiz. kemal bey chp nin ölümsüz lideridir. 2008 yılından bu yana 10 seçim refrandum vs vs kaybetmiş olması önemli değildir. mühim olan kemal beydir adı kemal atamızın adı kimin umrunda seçim.
    Cevapla
  • serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    KEMAL KILIÇTAROĞLU chp dir
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    abd deki dayı ne derse ona bağlı
    Cevapla
  • eyup 1 yıl önce Şikayet Et
    kendisi çekilmez, el çektirilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti