Avcılar'da bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti

Avcılar'da Mesut Yılmaz, mezarlık ziyaretinin ardından yolun ortasında bulduğu ve içinde 2 bin 500 dolar, kredi kartları ve kasa anahtarı bulunan çantayı sahibine teslim etti.

Avcılar'da bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti
Avcılar'da bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti
GİRİŞ 16.04.2023 10:03 GÜNCELLEME 16.04.2023 10:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ambarlı Mahallesi'nde oturan, 6 aydan bu yana işsiz olan Mesut Yılmaz, evinin hemen yakınlarındaki mezarlığa giderek dua ettikten sonra dönerken, yol ortasında üzerinden araçların geçtiği çantayı fark etti. Çanta alıp içine bakan Yılmaz, çok sayıda kredi kartı, ilaçlar, kasa anahtarının yanı sıra 2 bin 500 dolar olduğunu gördü. Yılmaz, el çantasının içindeki cüzdanda yer alan Selim Bayrak adına düzenlenmiş sürücü belgesinden yola çıkarak çantanın sahibinin sosyal medya hesabına ulaştı.  2014 Türkiye Drift Şampiyonu Selim Bayrak, kendisine gönderilen mesaja yanıt verirken, çantasının markasına kadar tüm bilgileri verince gelip alması istendi. 

Bayrak, Mesut Yılmaz'ın yanına gelerek, onu kucaklayıp örnek hareketi nedeniyle kutladı. Yılmaz, işsiz olmasına rağmen paraya el sürmediğini anlatırken çantayı nasıl bulduğunu anlattı. Selim Bayrak, paranın bir bölümünü Mesut Yılmaz'a verirken kendisine iş bulunması için yardım edeceğini söyledi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 11
  • Giresunlu osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Selim bayrak kardeş lomborcini pert etmiş ,o para koymaz ki ona ,delikanlı olsa kk ehliyet ve boş çantayı alı geri kalanın hepsini bağışlardı mübarek ramazanda
    Cevapla
  • Erzurum 25 1 yıl önce Şikayet Et
    Yöneticilerden çıkıp ta birtanesibunu devlet işine alır mı????? Almaz......
    Cevapla
  • Turgut Öztan 1 yıl önce Şikayet Et
    helâl yolda olmak kadar huzurlu yaşam yoktur işte hayat helâl yoldur
    Cevapla
  • Usul 1 yıl önce Şikayet Et
    Adama 200 USD atesleseydin baba yaw
    Cevapla
  • bordo bereli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım ne güzel insanlar yaratmışsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!