Arnavutköy'de fabrika sahibi ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Arnavutköy'de otomobil yedek parçası üreten fabrikanın sahibi Mehmet Şen, alacak verecek meselesi olduğu belirtilen saldırgan tarafından ofisinde öldürüldü.

Arnavutköy'de fabrika sahibi ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Arnavutköy'de fabrika sahibi ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
GİRİŞ 05.05.2023 09:42 GÜNCELLEME 05.05.2023 09:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Arnavutköy'de gerçekleşen olay dün akşam saatlerinde Arnavutköy'de Erciyes sokakta meydana geldi.

İddiaya göre 60 yaşındaki Mehmet Şen, fabrikasındaki ofisine gelen bir kişi ile bir müddet konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, Mehmet Şen'e silahını doğrultan kişi 6 el ateş etti. Mehmet Şen, göğsüne aldığı 3 mermi ile ağır yaralanırken saldırgan fabrikadan kaçarak kayıplara karıştı. Silah seslerini duyan fabrika çalışanları Şen'i kanlar içinde buldu.

Haber verilmesi üzerine fabrikaya polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan fabrika sahibi Mehmet Şen, yazılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis olayla alakalı geniş çaplı çalışma başlatırken, saldırgan Arnavutköy Asayiş Büro Amirliği Ekipleri ve Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ortak çalışması sonucu saldırının üzerinden 6 saat sonra Sarıyer'de göz altına alındı.   

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Selçuk 11 ay önce Şikayet Et
    Polise helal olsun nasıl yakalamışlar.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi Raciûn
    Cevapla
  • A. İVME 11 ay önce Şikayet Et
    Adaleti devlet sağlayamazsa, halk kendi sağlamaya çalışıyor. Sakın tasvip ediyorum anlamı çıkmasın, devletim etkin kurallar koysun, yargıç, savcı, siyasiler bile müdahil olamasın.
    Cevapla
  • abdullah 23 11 ay önce Şikayet Et
    ticarette ahlak ,dürüstlük,adalet, vicdan vs.vs yok.haramın hayrı olmaz .galericiler, müteahhitler, kazançlarına dikkat etsinler yapılan her yanlışın hesabı mutlaka sorulacak.üç kuruş için iki dünyanızı da berbat etmeyin.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    İdam çıkar inşaAllah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı