6 yaşındaki Miray'dan kahreden haber!

Ağrı’da, ailesiyle hayvanlara bakmak için ahırların bulunduğu alana giden 6 yaşındaki Miray Asel Ülgar, ortadan kaybolmuştu. Yapılan aramalar sonucu çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Miray, ahırın arkasındaki foseptik çukurunda bulundu.

6 yaşındaki Miray'dan kahreden haber!
6 yaşındaki Miray'dan kahreden haber!
GİRİŞ 02.06.2023 06:36 GÜNCELLEME 02.06.2023 06:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ağrı'da yürekleri yakan bir olay meydana geldi. 6 yaşındaki bir çocuk, feci şekilde can verdi. Acı vaka şöyle gerçekleşti: Fırat Mahallesi'nde oturan Reis-Güleser Ülgay çifti, öğle saatlerinde kızları Miray Asel ile 100. Yıl Mahallesi'nde hayvanlarının bulunduğu ahıra gitti.

Karı koca hayvanlara bakarken çocukları arabada kaldı. Bir süre sonra arabaya dönen ikili, kızlarını bulamadı. Panikle etrafta arama yapan aile, bir sonuç alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

ARACINA DÖNEN BABA KIZINI BULAMADI

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, çocuğun bulunması için çalışma başlattı. Ahırın arka tarafında bulunan foseptik çukurunda kepçe desteğiyle yoğunlaştırılan aramada, küçük Miray'ın cansız bedenine ulaşıldı.

ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİYLE BELLİ OLACAK

Ceset otopsi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ali 10 ay önce Şikayet Et
    Allah ın meleklerini koru onları esirge bağışla
    Cevapla
  • başarılı haber2 10 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Çok üzüldüm.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Allah sabır versin. Çok üzücü bir olay. Ne olduki çocuğa ? Çukura düşerken hiçmi bağırmadı ki...
    Cevapla
  • Hikmet 10 ay önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabır versin inşaallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
AK Parti'de reform adımları