Bodrum katta dehşet! 2 çocuğunun gözü önünde katletti...

İstanbul'da yaşanan olayda Güler Gökgöz adlı genç kadın, sevgilisi tarafından çocuklarının gözü önünce vahşice öldürüldü. Kaçmaya çalışan katil zanlısı kıskıvrak yakalandı.

GİRİŞ 03.07.2023 12:30 GÜNCELLEME 03.07.2023 13:58
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Bahçelievler'de 2 çocuk annesi Güler Gökgöz sevgilisi T.E. tarafından evinde çocuklarının gözü önünde silahla vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçmaya çalışan şüpheli T.E. polis ekipleri tarafından Harem Otogarı'nda yakalandı.

DHA'nın haberine göre olay, Fevzi Çakmak Mahallesinde 1 Temmuz Cumartesi Günü 4 katlı binanın bodrum katındaki dairede saat 10.30'da meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 2 çocuk annesi Güler Gökgöz Kurban Bayramı´nın 4. gününde evinde otururken sevgilisi T.E. kapıyı çaldı. Gökgöz, T.E.´nin ısrarlı şekilde kapıyı çalmasının ardından kapıyı açtı.

T.E. eve girdikten kısa bir süre sonra iddiaya göre Güler Gökgöz ile kıskançlık nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle T.E. yanında getirdiği silahla 2 çocuğunun gözü önünde Güler Gökgöz'e ateş ederek evden kaçtı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Ekipler Güler Gökgöz'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Gökgöz'ün cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KAÇMAK ÜZEREYKEN OTOGARDA YAKALANDI

Bahçelievler Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri T.E.´yi yakalamak için çalışma başlattı.Ekipler, aynı gün T.E.´yi Üsküdar Harem Otogarı'nda kaçmak üzereyken yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli T.E.´nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • ali 9 ay önce Şikayet Et
    tokmakçısı tarafından katledilen cahil guruh
    Cevapla
  • s.uysal 9 ay önce Şikayet Et
    İslam dışı işler ve sonuçları.....Her ikisi de kaybedenlerden....
    Cevapla
  • ahndndr0701 9 ay önce Şikayet Et
    burda bitmiyor ama,asıl burdan sonrası wah ki ne wah
    Cevapla
  • Başkentli 9 ay önce Şikayet Et
    Çıkıncada sen kımsın bana karısamazsın,özgürüm,ama bu kısıtlama vs gıbı femınıst haller...akrabayı tınlamamalar,yok namus bekcısımısın demeler falan filan
    Cevapla
  • Senatör 9 ay önce Şikayet Et
    Sosyal medya ve dizilerin sebep olduğu sayısız dramdan sadece birisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik