Bayrampaşa'daki korkunç cinayetle ilgili yeni gelişme

Bayrampaşa'da bir evde dondurucuda cesedi bulunan Muhammed Nuh Kasadar'ın katil zanlısı, adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 13.07.2023 17:18 GÜNCELLEME 13.07.2023 17:31
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bayrampaşa'da bir evde, dondurucuda cesedi bulunan Muhammed Nuh Kasadar'ın katil zanlısı Hakan Ö. tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince, ailesinin 11 Temmuz'da kayıp başvurusunda bulunduğu 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar'ın öldürülmesine ilişkin yapılan çalışmada gözaltına alınan Hakan Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli, polis eşliğinde Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Hakan Ö'nün emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, iple boğarak öldürdüğü maktulün cesedini parçalayarak dondurucuya koyduğunu söylediği öğrenildi.

Soruşturma savcılığına çıkarılan şüpheli, ifadesinin ardından "kasten öldürme" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinde sorgusu yapılan Hakan Ö. tutuklandı.

Muhammed Nuh Kasadar.

CENAZE YARIN KALDIRILACAK

Öte yandan, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürülen Kasadar'ın cenazesi ailesine teslim edildi.

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar'ın cenazesinin, yarın Fatih Camisi'nde cuma namazı sonrası kılınacak namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği belirtildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Engin 9 ay önce Şikayet Et
    Neden öldürdü , Niye ölünün bedenini parçaladın. Bu nefret neden? Namus mu ? Dolandırıldın mı? İftira mı attılar? Bunları sormadıkça , buna müteakip ceza verilemez
    Cevapla
  • Uğur 9 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, geride kalanların başı sağ olsun. Rabbim bu tür kötü akıbetlerden cümlemizin çocuklarını korusun.
    Cevapla
  • Him 9 ay önce Şikayet Et
    Niye oldurmus anlamadim
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    sen nasıl bir hayvansin
    Cevapla
  • Yusuf 33 9 ay önce Şikayet Et
    Biz ne zaman böyle olduk. Her lafa adam ölüyor artık. Ne zaman mafya dizileri baṣladı bizde de bu tarz cinayetler çoğaldı. Durdurmak lazim artik böyle dizileri. Onlar kazanacak biz acısını çekeceğiz
    Cevapla
  • Siirtli 9 ay önce Şikayet Et
    Böyle olayların önlenebilmesi için insanlarda korku olması lazım. Buda eskiden olduğu gibi cezalandırma yöntemiyle olur. Suç işleyeni dövme canını yakma ve aç susuz bırakma vs.. Bunlar yapılmadığı için kimse kimseden korkmuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!