TEM'de makas atan sürücü kamyona çarptı

Kağıthane'de bir cip, TEM Otoyolu'nda makas atarak ilerlediği esnada hafriyat kamyonuna sol tarafından çarptı. Kazada cipte bulunan 2 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin kolu koptu. Şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TEM'de makas atan sürücü kamyona çarptı
TEM'de makas atan sürücü kamyona çarptı
GİRİŞ 12.08.2023 06:03 GÜNCELLEME 12.08.2023 06:03
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Kağıthane TEM Otoyolu Hasdal mevkiinde gece saat 01.30 sıralarında gerçekleşen kazada, bir cip TEM Otoyolu'nda makas atarak ilerlediği esnada hafriyat kamyonuna sol tarafından çarptı.

Cipin motoru kazanın şiddetinin etkisiyle yola fırladı. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Kazada cip içerisinde bulunan şoför B.G. yararlanırken, yan koltukta bulunan ve araç içerisine sıkışan D.K. ise ağır yaralandı.

D.K.'nın yaşanan kazada kolu koptu. Şahıs, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası sıkıştığı yerden kurtarılarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri yolda güvenlik tedbirleri alarak kontrollü bir şekilde trafiğin akmasını sağladı.

Yaşananlara tanık olan A.G. gördüklerini anlattı:

"90'la falan geliyordum ama bir anda oldu gibi görebildim. Benimle birlikte 2, 3 arabayı birden makasladı. Fişek gibi geliyordu. TIR'ı kurtaramadı. Sol arkasından vurdu zaten. Ben son anda durdum ama elim ayağım boşaldı. Süremedim arabayı."

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 32
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Her makas atanın başına gelmesini dilerim.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Makas atan kişinin kolu kopaydı. Yolcunun değil.
    Cevapla
  • Misafir1 8 ay önce Şikayet Et
    Yolcunun degilde soforun kolu kopsa idi iyiydi. Cezasini bulmus diyecektik. Yolcu arkadas insallah kallavi bir tazminat davasi acar.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Durumu ağır kardeşim yaşayacak mı belli değil herşeye hazırlıklı olun deniyor
    Cevapla
  • Abc 8 ay önce Şikayet Et
    Başkasının kolu kopacağına.. olan olmuş. Dersini almıştır.
    Cevapla
  • VatandaşŞş 8 ay önce Şikayet Et
    yeter allah aşkına yeter lan siz kimsiniz ne biçim mahlukatsınız ölen kişiye zerre üzülmedim ama ama ama Evli isen ailene ve anana babana üzüldüm. Onların ne suçu var ha birde trafikte karşıdakininde canını tehlikeye atıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!