Üsküdar'da ATM sırasında cinayet

Üsküdar'da ATM önünde çıkan sıra kavgasında bıçaklanan Seyfi Alaca hayatını kaybetti.

Üsküdar'da ATM sırasında cinayet
Üsküdar'da ATM sırasında cinayet
GİRİŞ 12.08.2023 14:11 GÜNCELLEME 12.08.2023 15:45
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde Üsküdar Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi'nde meydana geldi. Banka ATM'si önünde sıra bekleyen Atakan Gül ve Seyfi Alaca arasında öne geçtin tartışması çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Atakan Gül, elindeki bıçakla Seyfi Alaca'yı belinden yaraladı. Saldırgan daha sonra yürüyerek olay yerinden uzaklaşmaya başladı. Bunun üzerine mahalledeki pazarcılar şüpheliyi yakalayarak olay yerine getirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Atakan Gül gözaltına alınırken, yaralı Seyfi Alaca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Seyfi Alaca tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Atakan Gül ise adliyeye sevk edildi. 

Esnaf Koray Çopan, "Bir bağırış oldu. ATM sırasında öne geçtin tartışması çıkmış.  Dayak yiyen arkadaş bıçağını çıkarıp diğer arkadaşı bel kısmından bıçaklamış" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 28
  • ali 8 ay önce Şikayet Et
    İdam gelince düzelecek öylemi, insanlar meden bu hale geldi kökenine inmel barken yok asalım keselim öyle düzelir
    Cevapla
  • malatya balabanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Ceza ağır olmalı , idam ne zaman gelecek ? Cezaevleri otel gibi olmamalı , ağır şartları olmalı . Yılan çıyan kınmalı hğcrede azulı katiller geberip gitmeli . Geçnlerde benimde önüme sıra beklerken geçtiler bir şey demedim ne olacak beş dakika önce ve sonra olsa ne olacak ? Eyvah ki eyvah .
    Cevapla
  • Mustafa Akın 8 ay önce Şikayet Et
    Hee adam o sinir içindeyken idamı düşünecek. Sizin çocuk aklınız bu kadar çalışıyor.
    Cevapla
  • Bülent 8 ay önce Şikayet Et
    kısas
    Cevapla
  • Güzel insan 8 ay önce Şikayet Et
    yan baktın kavgası gibi ..işin çivisi çıkmış idam cezası gelmedikten sonra böyle çok ölümler olur
    Cevapla
  • Erkan 8 ay önce Şikayet Et
    Kisasa kisas yani idam yasa olarak cikartilip boyle namussuzlara daha agir silahlar tasittirilmali cektigi tetigin vurdugu bicagin kendisine oldugunu bilince bakalim kinindan bile cikarta biliyormu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı