Üsküdar'da otomobil takla attı: Yaralılar var

Üsküdar'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı, ardından takla attı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

GİRİŞ 19.08.2023 09:17 GÜNCELLEME 19.08.2023 10:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 06.30 sıralarında Beylerbeyi Mahallesi Çamlıca Caddesi'nde meydana geldi. Nevzat Eren Akduman'ın kullandığı 34  FVY 69 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil bir binanın duvarına çarptıktan sonra takla attı.

Kazada otomobil sürücüsü Nevzat Eren Akduman ile birlikte araçta bulunan 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yerde yatan diğer  yaralılar ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle cadde trafiğe kapandı.

"ARABANIN UÇUŞUNU GÖRDÜK"

Kazayı gören Barış Germi "Otomobil yukarıdan aşağıya gelirken binaya çarptıktan sonra 2 metre havalanarak takla attı. Ters dönen araçta 5 yaralı vardı. Ekiplere haber verdik" diye konuştu.

Başka bir görgü tanığı Nazan Yıldız "Karşı binaya çarptıktan sonra takla attı. Aydınlatma direği bizim eve doğru devrildi. Biz evden arabanın uçuşunu gördük. Bizim yukarıya kadar çıktı araba. Evin çatısı uçuyor zannettik" dedi.

Kaza yapan aracın çekilmesiyle trafik akışı yeniden normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Rabbim şifa versin bundan ayrı o sedye niçin Lgbt yi andırıyor bu kadarmı güçlü bu grup
    Cevapla
  • Başkan 8 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar boş akılsızca düşünüyorsun.Bir sedyenin Lgbt yi andırdığını söyleyebilecek kadar boş kafa yapısındasın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri