5 gündür kayıp olan Mehtap öğretmen bulundu

Yalova’nın Armutlu ilçesinde kendisinden 5 gündür haber alınamayan 42 yaşındaki öğretmen Mehtap Dede, arama ekipleri tarafından Armutlu yolu yakınlarında bulundu.

GİRİŞ 21.08.2023 19:49 GÜNCELLEME 22.08.2023 10:37
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

17 Ağustos Perşembe gününden beri haber alınamıyordu. Mehtap Dede’nin telefon sinyalinin son geldiği bölgedeki arama çalışmalarına polisin yanı sıra 17 kişilik AFAD ekipleri de katıldı.

Mehtap Dede, Armutlu yolu yakınında gönüllü arama ekipleri tarafından kara yoluna yakın ormanlık alanda bulundu. 5 gündür orman yolunda yürüdüğü tahmin edilen ve bu nedenle bitkin düşen Dede, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Dede’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, kayıp öğretmenin bulunmasıyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, "Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Üftade İmam Hatip Ortaokulu'nda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Mehtap Dede’nin kısa bir süre önce tatil için geldiği Armutlu ilçesinden 17 Ağustos'ta evden çıkarak geri dönmemesi üzerine 18.08.2023 tarihinde kayıp ihbarında bulunulmuştur. Yapılan kayıp ihbarı sonrası; AFAD, jandarma, polis ve sivil ekiplerden oluşan 13 araç, 2 iz takip köpeği, 122 kişilik bir ekip ve 2 dron ile havadan ve karadan yapılan arama faaliyetleri sonucu kaybolan Mehtap Dede kurtarma ekiplerince saat 16.00'da bulunarak kontrol amaçlı hastanede müşahede altına alınmıştır" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • depremzede44 8 ay önce Şikayet Et
    rabbim şifa versin.. burada bizlerin çocuklarını yetiştiren bir kişiden onun sağlık durumundan bahsediyoruz.. Siz maaş diyorsunuz.. Ben de zorlanıyorum az sabredelim.. Reis düzlüğe çıkaracak bizi..
    Cevapla
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    allah şifasını versin...eğitim camiasındaki öğretmenlerimizin en fazla 5 yılda bir sağlık kontrollerinin yapılıp yeterlilik belgelerinin güncellenmesi şart...kim bilir daha niceleri vardır böyle?
    Cevapla
  • Karahan 8 ay önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun. Başka rahatsızlığı var belki. Rabbim şifa versin inşallah.
    Cevapla
  • SAMİMİYET60 8 ay önce Şikayet Et
    Psikolojik rahatsızlığı olabilir. Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • KamuMühendisi 8 ay önce Şikayet Et
    7. Toplu sözleşmede Kamu Mühendislerine +17.000 ek zam teklif edildi. CHP Milletvekili +28.000 ek zam kanun teklifi verdi. Vedat Bilgin ve Vedat Işıkhan maaş iyileştirmesi yıl bitmeden olur dedi. Fatih Erbakan Kamu Mühendisleri, en az Uzman Doktor kadar maaş almalı dedi. Uzman Doktor 80.000, Kamu Mühendisi 28.000 maaş alıyor.
    Cevapla
  • öyle 8 ay önce Şikayet Et
    Çok bile sabah akşam borsa oynamaktan başka ne yapıyorsunuz. Ülkeye çivi bile çakmıyorsunuz. Bunu bir kamu personeli olarak söylüyorum. Sabah akşam işiniz gücünüz devleti eleştirip borsa oynamak. Bir elhamdülillah diyemiyorsunuz.
    Cevapla
  • Defa 8 ay önce Şikayet Et
    gözü açlar sizi
    Cevapla
  • fore 8 ay önce Şikayet Et
    Umarım herşey dediğin gibi olur. Ben şahsen günde ortalama 12-15 saat çalışıyorum. Orman yangını çıkınca yangın süresince oradayım. İşimi severek yapıyorum. Evet hayır işi sevap işi ama diğer tarafında dünya işi de var. Malum disel 40 TL oldu. Herşeyin fiyatı arttı. Çalıştırdım isçi 45 bin alırken 32 bin almak adalet değil. Hayırlısı bakalım.
    Cevapla
  • mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    kaldırım mühendislerinin maaşıda az sıfır tl ne olacak
    Cevapla
  • ismail 8 ay önce Şikayet Et
    bi doymadınız gitti,,
    Cevapla
  • Cevat 8 ay önce Şikayet Et
    Ben diyorum Çanakkale boğazı,sen diyorsun ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü