Kocasıyla yasak aşk yaşayan kadının kafasını asfalta vura vura dövdü

Düzce'de Yeliz M. motosikletiyle, eşiyle ilişkisini olduğunu iddia edip kendisini durdurmaya çalışan Özlem T.’ye çarptı. Olayın ardından Özlem T., Yeliz M.'yi darbederken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 26.08.2023 18:31 GÜNCELLEME 26.08.2023 18:54
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Olay, gece saatlerinde Kalıcı Konutlar mevkisinde meydana geldi. Özlem T. otomobiliyle seyir halindeyken, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği Yeliz M.’yi motosikletle giderken gördü.

KAFASINI ASFALTA VURARAK DÖVDÜ

Motosikleti geçip otomobilinden inen Özlem T., yolun ortasına çıkıp Yeliz M.’yi durdurmak istedi. Ancak Yeliz M., durmayıp motosikletle Özlem T.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle 2 kadın yere düştü. Özlem T. ayağa kalkıp, yerde yatan Yeliz M.'nin başını asfalt zemine vurarak tekme ve yumruklar atıp darbetti.

KAVGAYI YOLDAN GEÇENLER AYIRDI

Yoldan geçen diğer araç sürücüleri, durup, iki kadını ayırdı. Taraflar karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    sonuc?
    Cevapla
  • antimünafik 8 ay önce Şikayet Et
    zinayi suc olmaktan cikaranlar birde müslüman olacaklar yazikla<r olsun harama helal diyenlere
    Cevapla
  • sinirli 8 ay önce Şikayet Et
    kimse benim için kavga etmedi :D
    Cevapla
  • Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    Peki kadın kadını darp etmiş tutuklama yokmu erkek kadını darp edip dovunce tutuklanıyor daha iki gün önce polisler tutuklandı aynı olay değil mi demek bu ülkede ayrımcılık var kadın erkek arasında kadın yaparsa sevap erkek yaparsa cezaevi aile yapımız neden bozuldu belli oldu hak kadın eşittir kadın erkek bı hiç
    Cevapla
  • Veli 8 ay önce Şikayet Et
    Kadin kadini öldürdüğü için ceza almamalı, yargitayda sadece kadinin lehine karar çıkıyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı