Üsküdar'da İETT ve cip kazası!

Üsküdar'da, seyir halindeki cip, durakta yolcu alan İETT otobüse arkadan çarptı. Kazada cipin sürücüsü yaralandı.

GİRİŞ 28.08.2023 12:59 GÜNCELLEME 28.08.2023 13:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 06.30 sıralarında Doktor Eyüp Aksoy Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Recep Kuğu'nun kullandığı 34 H0 2961 plakalı Kadıköy-Ataşehir hattında çalışan İETT otobüsüne, duraktan yolcu aldığı sırada 34 EE 2248 plakalı cip arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan cip refüje çıktı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada otobüste bulunan yolculardan yaralanan olmazken, cipin sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle cadde araç trafiğe kapandı.

"KAMYON ÇARPTI ZANNETTİM"

Otobüs şoförü Recep Kuğu, “Duraktan yolcu alıyordum, bir anda ses geldi. Ben de arkadan otobüs ya da kamyon çarptı zannettim. Cipin sürücüsü hastaneye gitti. Otobüste de yolcu vardı, çok şükür bir şey yok yolcularda" dedi.  Polis ekiplerinin çalışmasından sonra kazaya karışan araçlar kaldırılarak cadde trafiğe açıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ismail. 7 ay önce Şikayet Et
    Önceki dönemlere göre kaza ve arıza oranımız azalmıştır. Not ; açıklana chp li ibb ye aittir inanmayan arşivi karıştırdın bir iki ay önce bu aöıklamayı yaptılar tabi yersek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
Özel hastanede yenidoğan vurgunu