İstanbul Valiliği'nden Büyükçekmece'de bıçaklanan küçük çocukla ilgili açıklama

İstanbul Büyükçekmece’de taş atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 13 yaşındaki bir çocuk, 12 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğu bıçakla yaraladı. İstanbul Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı.

İstanbul Valiliği'nden Büyükçekmece'de bıçaklanan küçük çocukla ilgili açıklama
İstanbul Valiliği'nden Büyükçekmece'de bıçaklanan küçük çocukla ilgili açıklama
GİRİŞ 10.09.2023 00:05 GÜNCELLEME 10.09.2023 00:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece’de 3 Eylül’de meydana gelen olayda, 13 yaşındaki E.C.Y., 12 yaşındaki yabancı uyruklu M.K. taş atma nedeniyle tartıştı. E.C.Y., yanında taşıdığı çakı ile M.K.’ya saldırdı. Olayda M.K. hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. M.K. tedavisinin ardından taburcu edilirken E.C.Y. ise gözaltına alındı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Şüpheli çocuğun emniyetteki işlemleri sürerken İstanbul Valiliği tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, Büyükçekmece ilçesi Ulus Mahallesi’nde 3 Eylül 2023 tarihinde 2 çocuk arasında yaşanan bıçaklama olayıyla sosyal medya mecralarında ‘11 yaşındaki çocuğun, yabancı uyruklu tarafından defalarca bıçaklandığı’ şeklinde paylaşım yapıldığı belirtilerek,

'TARTIŞMANIN TAŞ ATMA MESELESİNDEN YAŞANDI'

"Çarpıtılarak paylaşımı yapılan olayla ilgili yapılan çalışma sonucunda, olayda 2011 yılı doğumlu yabancı uyruklu M.K. isimli çocuğun, yine aynı mahallede yaşayan 2010 yılı doğumlu E.C.Y. isimli çocuk tarafından bıçaklandığı anlaşılmıştır. Tartışmanın taş atma meselesinden yaşandığı ve E.C.Y’nin tartışma sonrasında yabancı uyruklu M.K.’yı yanında taşıdığı bıçakla yaraladığı tespit edilmiştir. Olayın ardından E.C.Y. kullanmış olduğu suç aleti bıçakla beraber yakalanarak gözaltına alınmış olup olayla ilgili adli süreç devam etmektedir. Kamuoyunun, özellikle sosyal medya mecralarında yayınlanan ve manipüle edilerek yapılan paylaşımlara karşı dikkatli olması gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • selin 7 ay önce Şikayet Et
    ülkemde mülteci istemiyorum, kiralar artti, işsizlik yükseldi, yaşam kalitemiz düşüyor
    Cevapla
  • Adilcevazli 7 ay önce Şikayet Et
    suçu kim işledi? yabancı mi yerli mi? yabancı düşmanlığını yaparsan küçük çocuklar elbette etkilenir.
    Cevapla
  • Adilcevazli 7 ay önce Şikayet Et
    Yabancı düşmanlığı yapmayın şimdi de gelecekte de hiç bir olay olmaz
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bıçaklayan çocuk türk vatandaşı vay halimize misafiride bıçaklayacak kadar düştük
    Cevapla
  • 06 Ankara 7 ay önce Şikayet Et
    Misafir kadar başına taş düşmesin emi. Nedir bu ırkçılık nedir bu arap düşmanlığı. Yüzbinlerce ermeni rus ingiliz alman süryani rum vs. Var azda onlara ğıkınız çıksın kafatasçılar....
    Cevapla
  • cihangir 7 ay önce Şikayet Et
    misafir postu serdi gitmiyor. ayrıca misafir istediği zaman istediği suçu da işliyor.
    Cevapla
  • Kayserili 7 ay önce Şikayet Et
    Mülteciler ülkeden en hızlı biçimde gönderilmeli,aksi durumda Allah korusun ilerleyen yıllarda bu olaylar katlanarak devam eder.Gönüllü olanı gönüllü,olmayanıda zorla.Ben kayseride artık mülteci görmek istemiyorum.
    Cevapla
  • Yusuf 7 ay önce Şikayet Et
    Hollanda başta olmak üzere Avrupa’da bir sürü siz Kayserili mülteciler varsınız!!! Orda da aynısını mı yapsınlar. Senin gibi hasta ruhlulara şifa diliyorum. Osmanlı ve Müslümanlık ruhumuz ölmüş alçak zihniyetler…
    Cevapla
  • Kenan çelik 7 ay önce Şikayet Et
    Pastırmacı seni ne görmek istiyon. O zaman almanyadaki tüm gurbetçiler kovulsun var mı böyle bi dünya. Karnında konuşuyon işte..
    Cevapla
  • mücahit 7 ay önce Şikayet Et
    ben ve reis yaşadığı sürece kimse kardeşlerimizi bu ülkeden gönderemez ben görmek istiyorum ve yaşamalarından gayet memnunum beğenmeyene kapı orada biz mazluma asla sırtımızı dönmeyiz bu kadar basit.
    Cevapla
  • Bilal Ammar 7 ay önce Şikayet Et
    Bende bu ülkede senin gibiler görmek istemiyorum
    Cevapla
  • Bekir 7 ay önce Şikayet Et
    kayseri tarihçesi : Kayseri kentinin adı Latince Caesarea, Yunanca καισαρεία (kaysaria) adı Arapça biçiminden Türkçeleştirilmiştir. Tarihi kayıtlarda ismi Mazaka, Ermenice: Մաժաք Mažak olarak da geçmektedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda