Nevşehir'den kahreden haber: Polis memuru ve eşi hayatını kaybetti

Nevşehir'de meydana gelen feci kazada, otomobiliyle Hayati K. yönetimindeki tırın dorsesine çarpan polis memuru Ertuğrul Dede ve eşi Misket Dede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 01.10.2023 04:53 GÜNCELLEME 01.10.2023 10:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 19.00 sıralarında Gülşehir- Nevşehir karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Kırşehir'in Mucur ilçesinde görevli polis memuru Ertuğrul Dede yönetimindeki 40 LC 674 plakalı otomobil, Hayati K. yönetimindeki 42 JG 264 plakalı TIR'ın dorsesine çarptı.

OTOMOBİLDEKİ POLİS MEMURU VE EŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, otomobil sürücüsü Ertuğrul ile eşi Misket Dede yaşamını yitirirken, aynı otomobilde bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınırken, karı- kocanın cansız bedeni ise kaza yerindeki incelemenin ardından morga götürüldü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • ALPEREN02 6 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ecel gelmis vaadesi öyle yetmis allah rahmet eylesin hesap öbur tarafta hak edilen yada edilmeyen lokma isini sormak size yada baska bir kiseye hesap sormak dusmez
    Cevapla
  • halıcı 6 ay önce Şikayet Et
    misafir isimli cahil Sen hakikaten akıl yönünden fakir, cehalet bakımından çok ama çok zenginsin. muhtemelen polisten kuyruk acın var. rahmet okumak yerine iftira atmak ancak sen gibi cahiliye dönemi artıklarına yakışır. kapa çeneni de defol şuradan edepsizlik etme
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    eğer polis kaza yapıyorsa demek hak etmediği lokmayı yemis
    Cevapla
  • ccc 6 ay önce Şikayet Et
    sen nasıl bir yaratıksın
    Cevapla
  • Vatandas 6 ay önce Şikayet Et
    Kaza ve kader Allahın hukmudur
    Cevapla
  • Adalet 6 ay önce Şikayet Et
    Taviz vermeden ne gerekiyorsa yapılsın basın cezayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü