Balık ambarına düşen iki kişi zehirlendi, durumları ağır!

Kastamonu'da balıkçılara ait bir kayıkta feci bir kaza meydana geldi. Olayda iki işçi, kayıktaki balık deposuna düştü. Zehirlenen iki işçinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Balık ambarına düşen iki kişi zehirlendi, durumları ağır!
Balık ambarına düşen iki kişi zehirlendi, durumları ağır!
GİRİŞ 26.10.2023 11:32 GÜNCELLEME 26.10.2023 11:32

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde kayıkta bulunan balık ambarına düşen iki işçi, zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

İHA'nın haberine göre Sinop'tan Kastamonu açıklarına balık tutmak için gelen Başoğlu Kayık, Karadeniz'de avlandıktan sonra İnebolu ilçesine bağlı Evrenye köyüne yanıştı.

Bu sırada kayıkta bulunan Hüseyin Hep (48), kayıktaki balık ambarına düştü. Balık ambarına düşen arkadaşını kurtarmak isteyen Emrah Salman da ambara düştü.

Balık ambarına düşen Emrah Salman ve Hüseyin Hep zehirlendi. Diğer balıkçılar tarafından kurtarılan Salman ve Hep, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince İnebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada ilk müdahaleleri yapılan Salman ve Hep, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Salman ve Hep'in sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!