İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Ağrı’da iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı
GİRİŞ 05.11.2023 22:29 GÜNCELLEME 05.11.2023 22:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza, Ağrı merkez Havaalanı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.B. yönetimindeki otomobil, Ağrı merkezden Havaalanı’na gitmek isterken, Hamur ilçesinden gelen M.Y. idaresindeki otomobille çarpıştı.

Kazada, her iki sürücü ile araçlarda bulunan Y.B., Y.B., R.B., Y.B. ve H.T. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Adalet 5 ay önce Şikayet Et
    Allah kahretsin bu dikkatsiz sürücülere. Yahu aklımalmıyor çift yol nasıl kafa kafaya olabilirbu mümkün değil sadece burada kavşak var kavşaktaki kesinlikle suçlu ana yolu bekleyecek sen katilmisin kardeşim bu masumlarıda ölüme atıyorsun terorist olamana gerek yok buda trafik terorü her kes kurallara uyacak. allah aşkına bu trafik cezaları hapiste eklenmeli para yetmiyorsa adam gibi ceza
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü