TIR refüje çıktı, yol trafiğe kapandı

Maltepe'de yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği TIR, bariyerlere çarptıktan sonra savrularak refüje çıktı. Kaza nedeniyle yol, trafiğe kapandı.

TIR refüje çıktı, yol trafiğe kapandı
TIR refüje çıktı, yol trafiğe kapandı
GİRİŞ 09.11.2023 10:04 GÜNCELLEME 09.11.2023 10:04

Kaza, saat 06.30 sıralarında, Maltepe Başıbüyük Yolu Maltepe istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 50 AAH 982 plakalı TIR Şoförü Uğur Özer, Maltepe istikametine ilerlediği sırada yağışın da etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek, bariyerelere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan TIR, refüje çıkarak durabildi. TIR'ın kupa kısmı refüje çıkarken, dorse kısmı yolu kapattı. İETT otobüsleri kapanan yolda ilerleyemediği için yolcular otobüsten inerek yürümeye başladı. Polis ekipleri, Başıbüyük yolunu Fındıklı sapağından trafiğe kapatarak araç sürücülerini alternatif yollara yönlendirdi. Kazaya karışan TIR'ın kurtarılma çalışmaları devam ediyor.  

TIR Soförü Uğur Özer, "Yukarıdan 20 ya da 25 km hızla iniyordum. Araç kaymaya başladı. Kenardaki kaldırıma vurunca araç makasladı. Bende herhangi bir şey yok, araçta maddi hasar var" dedi.  

Kaza nedeniyle ilerleyemeyen sürücü Ramazan Tunç, "Saat 06.00 sıralarında yukarıdan ağır ağır iniyordum. Belediye otobüslerinin yavaşladığını fark ettim. Yukarıda durduk, yürüyerek aşağıya indik. TIR, bu şekilde dönmüştü. Büyük araçlar geçemeyeceği için biz araçlarımızı sol tarafa aldık. Küçük araçların geçmesi için trafik polisi geldi. Yukarıdan yolu kapattırdık. İki saattir burada bekliyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı