Eşini bıçakladı, 7 aylık bebeğiyle birlikte gözaltına alındı

Aksaray’da Fatma G. (30), tartıştığı eşi Mustafa G. (31) tarafından çocuklarının gözü önünde darbedilip, karnından ve sol kolundan bıçaklandı.

Eşini bıçakladı, 7 aylık bebeğiyle birlikte gözaltına alındı
Eşini bıçakladı, 7 aylık bebeğiyle birlikte gözaltına alındı
GİRİŞ 23.11.2023 23:08 GÜNCELLEME 23.11.2023 23:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Aksaray’da Fatma G. (30), tartıştığı eşi Mustafa G. (31) tarafından çocuklarının gözü önünde darbedilip, karnından ve sol kolundan bıçaklandı.

Yaralı kadın beraberinde 4 yaşındaki oğluyla hastaneye götürülürken, şüpheli Mustafa G. ise bırakacak kimsesi olmadığı için 7 aylık bebeğiyle gözaltına alındı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Laleli Mahallesi’ndeki müstakil bir evde meydana geldi. Mustafa G., henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Fatma G.’yi çocuklarını gözü önünde darbetti.

Fatma G., evden gitmek isteyince Mustafa G. bu kez mutfaktan aldığı bıçakla çocuklarının gözü önünde eşini karnından ve sol kolundan yaraladı. Gürültüyü duyan komşuları 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.

Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı Fatma G.'yi beraberinde 4 yaşındaki oğlu ile birlikte Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Fatma G., ambulanstan indirildiği sırada "Eşim kavga etiğimiz için beni karnımdan ve kolumdan bıçakladı" dedi.

7 AYLIK BEBEĞİYLE BİRLİKTE GÖZ ALTINA ALINDI

Şüpheli Mustafa G. ise bırakacak kimsesi olmadığı için 7 aylık bebeğiyle birlikte gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Mustafa G., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 11
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Allah dirlik düzen versin inşallah
    Cevapla
  • MuhammedAli 5 ay önce Şikayet Et
    Dertlinin derdi bilinmez kinamayin arkadaşlar
    Cevapla
  • Orhan01 5 ay önce Şikayet Et
    Devletin haline bak.7 aylik bebegi oraya getirmek devletin kurumlarinin buyuk bir utancidir.Kucucuk masum cocugun dustugu duruma bakin.Devletin böyle durumlarda yapacagi bir sey yok mu yani.Oldu olacak hapse de beraber girsinler babasiyla.Bakacak kimsesi yok diye bu kucucuk masum sâbiye bunlar yapilir mi ha utanmaz ahlaksizlar.
    Cevapla
  • 1071 5 ay önce Şikayet Et
    Tipine bak insana benzemiyor it oğlu it
    Cevapla
  • Nuri er 5 ay önce Şikayet Et
    Osman sizin gibiler de suçlamanın kısa yolunu buldu her şeyi ekonomik sıkıntı ayıya bağlıyorsunuz. Belki başka mesele hemen teşhisi koyuyorsunuz belki alkol dayak çalışmamak evle ilgililenmemek
    Cevapla
  • Turan 5 ay önce Şikayet Et
    Onur haksız...
    Cevapla
  • Onur 5 ay önce Şikayet Et
    Osman haklı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?