Diyarbakır anneleri bin 557 gündür nöbette... 'Sizi kandırdılar gelin teslim olun'

3 Eylül 2019 tarihinde farklı kentlerden Diyarbakır’a gelerek HDP il binasının önünde oturma eylemi başlatan aileler bin 557 gündür çocuklarından gelecek bir haberi bekliyor.

Diyarbakır anneleri bin 557 gündür nöbette... 'Sizi kandırdılar gelin teslim olun'
Diyarbakır anneleri bin 557 gündür nöbette... 'Sizi kandırdılar gelin teslim olun'
GİRİŞ 07.12.2023 13:54 GÜNCELLEME 07.12.2023 14:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kardeşi Süleyman Çetinkaya’nın 2019 tarihinde HDP aracılığıyla dağa kaçırıldığını ileri süren abla Zekiye Bozdağ, kardeşine geri dönmesi için çağrıda bulundu.

Kardeşini almadan hiçbir yere gitmeyeceğini belirten Bozdağ, “Kardeşim Süleyman için 5 yıldır buradayım. 30 Ağustos 2019 yılında HDP aracılığıyla dağa kaçırıldı. 3 Eylül 2019 tarihinden beridir kardeşimin yolunu gözlüyorum. Ben kardeşimi almadan buradan hiçbir yere giymeyeceğim. Buradan kardeşime sesleniyorum, gelin aileniz sizi bekliyor orası doğru bir yol değil. Sizi kandırdılar gelin teslim olun” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    !557 az değil. 4 sene falan yapıyor herhalde.Gerçi dağdan dönenler oldu ama şimdiye kadar dönmediyseler bu kadar süreden sonra da kimse dağdan dönmez heralde diye tahmin ediyorum.Artık bıraksalar iyi olur.Bir de dönenler ne oldu araştırıldı mı?Tekrar dağa çıkan oldu mu dönenler içinde?PKK onları rahat bırakmaz.
    Cevapla
  • Vanlı 4 ay önce Şikayet Et
    HDP bunun bedelini ödemelidir çok alçaktırlar Kürt lere çok uyunlar uynadilar çok kötü planlar yaptılar biz Kürt ler bunun hesabını nasıl sormuyorz oy verenlere nasıl tepki gostermiyorz
    Cevapla
  • Durali 4 ay önce Şikayet Et
    Biz Kürdüyle Türküyle bu vatanın sahibiyiz .oyun ve plan başka biz kardeşiz ve kaderimiz bir .Selam olsun 85 Milyonun kardeşligine
    Cevapla
  • AYRANMEN 4 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak