Kar bastırdı! İki ilde okullar tatil edildi

Iğdır ve Ağrı'da bazı ilçe ve köylerde okullar olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edildi.

GİRİŞ 18.12.2023 07:02 GÜNCELLEME 18.12.2023 09:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Iğdır'a bağlı dağlık köylerde bugün etkili olan tipi ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Iğdır Valiliği bu nedenle merkeze bağlı Alibeyköy, Mezra, Aliköçek, Zor (Karaçomak), Kervansaray, Pınarbaşı, Kızılkule, Taşlıca ve Gülpınar köylerinde olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Aralık 2023 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

AĞRI'DA DA OKULLAR TATİL

Ağrı'da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ilçelerde de yaşamı olumsuz etkiledi Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yollarının kapalı olduğu bildirildi. Açıklamada, ilçede köy okullarıyla taşımalı eğitime 18 Aralık 2023 Pazartesi günü eğitime ara verildiği ifade edildi. Diyadin Kaymakamlığı da kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitim ile ilçeye bağlı Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ile Yukarıdalören köylerinde eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • adem 4 ay önce Şikayet Et
    Bu sadece doğuda çok kar yağan iller için geçerli.Ya diğer yerler????
    Cevapla
  • emrullah_0715 4 ay önce Şikayet Et
    Bölgesel tatil olmalı yaz gibi havalar da ara tatil yapmak hiç akla ziyan gelmiyor
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Ara tatil olmamalı okuldan soğutuyor
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Gereksiz ara tatiller kaldırılsın yaz tatiline eklensin kışın tatilin ne gereği var. Hava kötü olunca zaten okullar tatil ediliyor sürekli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler