Film gibi olay: Yol ortasında 6 milyon TL'lik gasp!

İstanbul'da, döviz bürosu çalışanı İzzet Kaya'yı takip eden şüpheliler, Kaya'nın aracına çarparak bariyerlerde sıkıştırdı. Şüpheli, Kaya'nın içinde olduğu aracın camını silahla kırarak içinde 6 milyon liranın bulunduğu çantayı çalıp kaçtı.

GİRİŞ 18.12.2023 15:03 GÜNCELLEME 18.12.2023 15:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul'da olay, Bahçelievler'de, Basın Ekspres Yolu üzerinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi.

6 MİLYON TL İLE ARACA BİNDİ

DHA'da yer alan habere ve iddiaya göre Kuyumcukent´te, 6 milyon TL değerindeki dövizi bozduran döviz bürosu çalışanı yanındaki kişi ile birlikte araçlarına bindi.

ÇARPIP BARİYERLERE SIKIŞTIRDI

İkili, Bahçeşehir´de bulunan kendi döviz bürolarına doğru yola çıktı. O sırada kendilerini takip eden başka bir araç, Basın Ekspres yan yol üzerinde otomobillerine çarparak bariyerlere sıkıştırdı.

SİLAHLA CAMI KIRIP PARAYI ALDI

Araçtan inen 4 kişiden biri paranın bulunduğu aracın camlarını elindeki silahla vurarak kırdı ve içinde 6 milyon lira bulunan çantayı alarak olay yerinden kaçtı.

OLAYI POLİSE BİLDİRDİ

Gasp edilen İzzet Kaya ve arkadaşı durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler araçta ve çevrede incelemelerde bulundu.

"SEYİR HALİNDEYKEN BİZİ SIKIŞTIRDILAR"

Gasp edilen İzzet Kaya, "Yolda seyir halindeyken bizi sıkıştırdılar, ben aracı kullanıyordum. Aracı bariyerlere yapıştırdılar. Camları parçalayıp, bizden çantalarımızı alıp kaçıp gittiler" dedi.

"HAREKET EDERSENİZ SİZİ VURURUM" TEHDİDİ

Döviz bürosunun sahibi Metin Kodas, "Kuyumcukent´te döviz bozdurdular, alıp çıkarken silahlı 4 kişi, yolda çevirmişler. Otomobilde şoför ve koruma vardı bir şey yapamamışlar. `Hareket ederseniz sizi vururum´ demişler. Çantayı alıp kaçmışlar. Şoför, çarpmanın etkisiyle kolundan hafif yaralanmış. Çantanın içinde 6 milyon TL vardı" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    küfür sisteminin adaleti anca bu kadar olur
    Cevapla
  • ali 4 ay önce Şikayet Et
    hele bi kolunun kesileceğini bilsin bakalım yanından geçermi
    Cevapla
  • N.zeki 4 ay önce Şikayet Et
    Adamlar nerden biliyormuş araçta para olduğunu .binlerce aracın içinden onumu seçmiş gasp için.kargalar güler ..baska masal anlatsın kurye.demode oldu bu hikaye
    Cevapla
  • medo 4 ay önce Şikayet Et
    Çok büyük bir ihtimalle bu gaspçıların daha önceden onlarca sabıkası vardır. Yani kaç kere tutuklanıp kaç kere salınmıştır kim bilir. Şimdi burada suçlu kim. Bu eşkıyalar gibi suçu kendilerine yaşam tarzı yapmış soysuzlar mı, yoksa bu durum ortada iken bunlara adam gibi bir ceza vermeyen, savcısı hakimi, adalet sistemi, yasama organımı.
    Cevapla
  • ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    6 milyon tl ..iki kişi taşıyor ...bu ne çesaret !! dua edin hayattasınız !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı