Karlı yolda hatalı sollama can aldı!

Bitlis’te hatalı sollama nedeniyle 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Karlı yolda hatalı sollama can aldı!
Karlı yolda hatalı sollama can aldı!
GİRİŞ 22.12.2023 17:18 GÜNCELLEME 22.12.2023 17:18

Alınan bilgilere göre kaza, Bitlis çevre yolu üzerindeki İl Özel İdare Müdürlüğü mevkiinde meydana geldi.

Sürücüsü öğrenilemeyen 72 EP 703 plakalı tır Bitlis’ten Batman istikametine doğru giderken, makas atıp karşı şeride geçtiği esnada 27 KB 905 plakalı araçla çarpıştı.

Seyir halinde olan 01 EUK 21 plakalı kamyonet ise arkadan 27 KB 905 plakalı araca çarptı. Hatalı sollama nedeniyle yaşanan zincirleme trafik kazasında 27 KB 905 plakalı araçta sıkışan ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi hayatını kaybetti. AFAD ekiplerince yapılan müdahale ile sıkıştığı yerden çıkarılan şahsın cenazesi, 112 sağlık ekiplerine teslim edildi.

Meydana gelen kaza sebebiyle yol kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi